1 busáról tudtam. aztán jött még egy meg még egy. mondom anyátok :-)
Pesten meg, hogy csatlakoznak. Na ott jöttek a zzr-ek.
160alatt nem nagyon mentünk. Csapott a szél rendesen.
Hazafele már érdtől már csak 2 busával mentem. Százhalombattáig tartottam a tempót aztán mondom, hogy faszom kergetőzik.
visszaálltam 120ra. Ercsibe ki is vettek a jardok. Persze a 2 busát nem :-)
Jó kis csapat, kicsit több, mint 1000 lóerő. A tiéd kilóg a sorból, azon kicsit jobban fúj a szél. Főleg így március elején azért még nincs annyira jó idő, meg gondolom volt tempó is. Nem fagytál szét?
Az a lényeg hogy nincs egyéb gond. Az enyémen is átnéztek mindent de rendben voltak a dolgok nagyjából. Ezt a szerelőt nem ismerem/ nem hallottam még róla. Még 1 bizonyos Tarsoly Károlyról hallottam aki Debrecenben szerel. Végül is tök mind 1 csak csinálja meg jól és ne túl drágán.
Sokat járok arra, Váctól lesz kanyargós az út, Katalinpuszta és Szendehely között van egy vicces jobbos, sokakat megtréfált már. Viszonylag gyakran vannak kint mérni az útszakaszon, én mindig megyek egy lájtos kört, aztán még kettőt-hármat vác és diósjenői leágazás között, az a legjobb rész szerintem.
Még 1 hét mire megjön a dugattyú. arra várok. meg honoltatni kell a hengert de még nem találtam rá embert. holnap megyünk bánk-ra. pesten csatlakoznak. ha van kedve valakinek jönni szóljon és mondom az infót
Csak amikor odaértem megismertem, hogy kocsival itt figyeltünk majdnem. mondom biztos ez a szopatós kanyar.