Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van. Nem volt nehéz a pálya.

Csak amikor odaértem megismertem, hogy kocsival itt figyeltünk majdnem. mondom biztos ez a szopatós kanyar.
jött mögöttem egy motoros. Azt tovább intették. Kérdezte a rendőr, hogy velem volt-e.

Mondom nem velem a 2 busás volt.

Jaa.... azok már elmentek.
utol lehet még érni őket. Mondom még le is hagyom őket

Rendes volt.
Nemnem, magam számoltam ki!
Arra van 4-5 nagyívű gyors sodrós és rengeteg egyenes. Túl sok trükk nincs max hogy ne ess le az útról.
azt hittem onnan vetted
Mert túl lassú voltál :D
Nem is mondták, hogy ilyen motorok lesznek.

1 busáról tudtam. aztán jött még egy meg még egy. mondom anyátok :-)

Pesten meg, hogy csatlakoznak. Na ott jöttek a zzr-ek.
160alatt nem nagyon mentünk. Csapott a szél rendesen.
Hazafele már érdtől már csak 2 busával mentem. Százhalombattáig tartottam a tempót aztán mondom, hogy faszom kergetőzik.

visszaálltam 120ra. Ercsibe ki is vettek a jardok. Persze a 2 busát nem :-)
Most nézem a galériát, ugyanezt írta a srác, mint én.
Z olyan mit egy bicikli hozzájuk képest.

busa is meg a zzr is nagyot léptek
Furcsa a zindexe.
Jó kis csapat, kicsit több, mint 1000 lóerő. A tiéd kilóg a sorból, azon kicsit jobban fúj a szél. Főleg így március elején azért még nincs annyira jó idő, meg gondolom volt tempó is. Nem fagytál szét?
Csípem a zzr1400-et, brutál lehet
Megjártuk így nem ugrott be melyik kanyarra gondolsz de mikor ott voltam egyből tudtam. 1x már kocsival majdnem én is ráfigyeltem.

Szerény csapattal voltam
Megvolt a második
Megvolt az idei első gurulás is
Az lenne a legjobb
Az a lényeg hogy nincs egyéb gond. Az enyémen is átnéztek mindent de rendben voltak a dolgok nagyjából. Ezt a szerelőt nem ismerem/ nem hallottam még róla. Még 1 bizonyos Tarsoly Károlyról hallottam aki Debrecenben szerel. Végül is tök mind 1 csak csinálja meg jól és ne túl drágán.
Sokat járok arra, Váctól lesz kanyargós az út, Katalinpuszta és Szendehely között van egy vicces jobbos, sokakat megtréfált már. Viszonylag gyakran vannak kint mérni az útszakaszon, én mindig megyek egy lájtos kört, aztán még kettőt-hármat vác és diósjenői leágazás között, az a legjobb rész szerintem.
Még 1 hét mire megjön a dugattyú. arra várok. meg honoltatni kell a hengert de még nem találtam rá embert. holnap megyünk bánk-ra. pesten csatlakoznak. ha van kedve valakinek jönni szóljon és mondom az infót
Bury, krossz géppel mi újság?
Tanktáskát soha nem tennék sportmotorra. Meg másra sem... engem zavar, kb. annyira, mintha ülne valaki a tankon...

Nálam hátizsák meg oldaltáska jöhet szóba.

Dehát ezért vagyunk különbözőek.

Ja és még valami: topcase oldaltáska nélkül kegyetlen hülyén néz ki szerintem
Dunaújvárosban nem tudod átvenni?
szia
Milyen módon lehet hozzájutni, hogy tudod elküldeni?
Szia Debrecenbe egy Pedró nevű srác csinálja.
Olajcsere, karbiszinkron, gyertyacsere.
Átnézte a motort de minden más rendben van szerencsére!