Reggel leadtam szervizbe a motort. Megmutattam nekik a kuplung zörgèst, amire ôk csak legyintettek, hogy mindegyiknek zörög pár ezer kilomèter után, nem kell vele foglalkozni. De, ha akarom kompletten kicserèlik egy zsàk pénzért a kuplungot, hát ezt az opciót nem kèrtem. Majd megnèzetem màshol.
A blokktartó csavarral még nem is lenne gond hiszen egyrészt az anyaga rettentően kemény és tartós, másrészt a csavarok és a váz együttes összefeszítésével hihetetlenül kistabilizálják a csavarodásra való hajlamot, de ha van furkálás nélküli legalább olyan jó módszer a rögzítésre akkor miért nem....?
Én autóban sem tudom elfogadni/viselni a furkálást a műszerfalon. Borzasztóan élményromboló a szita hatású műszerfal
Szia!
Köszönöm szépen!
Még valamelyik nap ha haza tudok végre jutni kiveszek egyet és beviszem a helyi vas-műszaki boltba hátha tudnak adni pont ilyet, akkor lecserélem mind a 6ot ugyanolyanra.
Esélyes hogy találok ilyen csavarokat ennyire egyszerűen?
Nézd meg az adatlapomat azon látod... tesztelt példány tulajdonképpen 0 kárral úszta meg a kakucsi kicsúszást a kanyarban.
Mellesleg több fórumtárs gombája nálam van én faragtam őket saját tapasztalat és tudás szerint.
Elnézést a kifejezésért de én a kezét vágnám le annak aki hozzáértő kreativitás helyett szétfurkálja az idomot. Ha utána járt volna ezerszer jobb helyen és kímélőbb módon tudta volna elhelyezni a bukógombáját.... nem mellesleg erősebb kármentéssel!
Párom motorjára került bukógomba. Szerintem elég jól sikerült, ha valaki ilyesmiben gondolkodik, keresse Fekti Tibit Gyálon, csak ajánlani tudom. ( http://www.fektigumi.hu/home/i... )
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 2 db szürke felesleges csavarja, olyan ami a plexit fogja a fejidomon?
2002-es cbr 600 Fsporthoz kellene mert a 6 csavarból a felső 2 valamiért ki van cserélve pirosra.
Nem szeretnék e-bayel bohóckodni 2 db csavarért, meg nem akarok 6db-os szettet venni feleslegesen.
Bármilyen megoldás érdekel.
Na szuper látom te is keresgélsz. Igazából én is azt gyanítom hogy majd vissza lesz ez emelve ha nem is most de még az idén!
Ezért is akarok egy másikat. Bocs de így a csere nem igazán működik.
Ha esetleg valakinek lenne F4i-hez oldal sztendere eladó akkor kérem jelezze! Le lett ültetve a gép és gyárit nem szeretném elvágni illetve összehegeszteni, hátha vissza lesz majd emelve az eredeti méretre egyszer.
Köszönöm a segítséget előre is.
Egy rugócsere-lamellacsere egyébként soha nem árthat, más kérdés, hogy nem akarnak vele pöcsölni.
Vidd máshova. Az ilyen szerelő haljon éhen.