Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen Leovince SBK dob van, állat jól szól de nem durvan hangos.
Ilyesmi hangja van (a videón nem az én gepem van, ilyen videót meg nem tudtam csinálni)

http://youtu.be/8_JDRv58Ckk
Nem tudom, hogy mostanába érdemes-e variálni ha nem akarsz teljesítményt növelni. Másik topikokba már osszák az észt, hogy kezdik méregetni a rendőrők és a műszakisok is a hang erősségét. Amúgy meg eusok vagyunk előbb utóbb tuti jó biznisz lesz majd büntiket osztani érte. Osztrákiába már nem úszod meg ha elkapnak és nincs bent az E betű + a DB killer fizetsz és berakod a killert. Ha nincs nálad akkor megvárják míg kihozzod és kifizeted a tárolási díjat a motorra.... Persze ez még nálunk nincs de ha valakinek majd eszébe jut még rólunk lehúzni néhány bőrt akkor tuti bevezetik!

Amúgy Leo Vinche szépen szól a cbr-n. Gondolom az Akkra és Yoshimura is betyár lehet.
Picit belenézve tetszett.
Davos-Stelvió is megvolt?
Sziasztok.

Milyen sportdobot ajánlanátok 600F-re? Teljesítmény növelés nem feltétlenül érdekel, egy kis hangot szeretnék.
Esetleg valakinek egy jó dob..... ?
Na meg hóba motorozzon akinek muszály...... Viszont 20.-a után már lassan azért tavaszodik.
Beszéltem Fazer1000 kollégával és már le vannak gyártva csak méga megfelelő festési eljáráson dolgozik hogy szépek legyenek a gombák.
Két nap alatt Svájc óta tudom hogy mi a sok :D
Ha érdekel valakit csináltunk egy kis összeállítást :)
https://vimeo.com/28606585
Ha nem pacsizunk sokat parkolókban a Dallasra otthon is lehet lenni egy 600-asból.
Jó lesz a mentes is, csak rakjuk fel a gombákat.
Ált. Érden van a tali és akkor elindulunk, de nehogy azt hidd, hogy 2-300 sok, csak így elsőre, lepörög az gyorsan, 500-tól kezd sok lenni...
Jól van no ha vonattal jössz ihatsz HPT és rendes sört is
Igen nem a legfejlettebb rendszer de örüljünk hogy valahol lehet dumálni. Tapasztalatokat megosztani.
(alkoholmentes)Sör és motorozás.............Juuuhhhhhhhéééééjjjjj....
Ja értem :) Amúgy mekkora egy szar ez a fórum motor basszus, baromi idegesítő hogy nem lehet hozzászólást szerkeszteni illetve az hogy nem látszik ki kinek válaszol csak ha lenyitja :S Nem hiszem hogy nagy truváj lenne megcsinálni normálisan
Ha Battára jösz akkor összehozzuk kedvenc fórumtársunkkal a bukógomba projectet is a garázsba. Van jóféle Francia söritalom (alkoholmentes is)
Tényleg szép.
Ja nem úgy értettem hogy nem tudom miről van szó

Csak nincs tapasztalatom hogy milyen maga a motor ilyenem még nem volt. A másik fórumon is az 1000 karbisok.
700-nál már nagyon siettünk haza.
Terveztem Battára és Érdre is egy kirándulást amikor "már csak halványméregzöld" lesz a fülem. 2-300 km egy nap . Na meglátjuk, kedvem az van.... . Csak papírom lennemár...
Az Fz1 nem ismerem, csak az FZS 1000 (enyém még karbis) viszont az R6 azok mindennapos vendégek a szerelőmnél......
Az a legszebb az biztos! Azért még a playstation matricákat a fejidomon pótold az még sokat dob rajta.
A következő gép lehetőségek között pedig lazán felmerült az FZ1-S
Ráadásul a Rossi replikával nem olvadok a tömegbe.
Igazából a teljesítmény hajszolása annyira felpörgette a sportmoorok evolúcióját hogy nem jutott idő sem a tervezési sem a fejlesztési fázisra.
2000-es évek eleje utánra gondolok.2-3 évente jöttek elő mégkönnyebb,mégerősebb és így tovább.Egymást kényszerítették bele.