Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En ugy halottam a vezermulancal kapcsolatban,hogy a Morse vez.lanc azis amit a gyarban kapott a vas.
Sziasztok!
Ki tud segiteni szelephézagoló alátét beszerzési forrásban(valami emberi árakon)honda karasnát már ismerem,illetve morse vagy did vezérmülánc az "igazi"?
köszönettel
Besz...ás jesztegetsz itt ÁÁÁÁ
Csak vicceltem. Holnap küldöm ha minden jól megy.
OO pedig valaki válaszolt is rá
A neved alatt található mail cím nem jó?
Nekem?

Nem kaptam meg
Nem lett matt. Viszont ezek inkább fekete matricák voltak.

Szerintem a motoron jobban jársz ronggyal. könnyebben irányítható.
papírkutyák vagyunk :-)
Hali Pityu

Nekem is van pár karc a mocimon. Én Wax-os autósampont vettem. 1150 Ft volt 1 liter tehát nem vészes. A felületi karcok elhalványodtak nem tűntek el de most már sokkal kevésbé látszanak. Én ezt tudom neked ajánlani.
Pihen. én meg úton ausztriába. többieknek csak holnap megy válasz
Remélem vágod, hogy nem kötekedni akartam.

Amúgy mi újság a krossz géppel?
Szevasztok.
Én mindig úgy gondolkodom, hogy az éremnek két oldala van. A szántó-vetők tényleg sok munkát és pénzt fektetnek a földekbe.(szép hasznuk van rajta ) Ugyanakkor rendszeresen beszántják a földutakat, van úgy hogy teljesen, de ettől még nem kéne keresztül csapatni a vetésen.
A rendőrök hozzáállása a legkevésbé sem volt korrekt. Az, hogy néhány embernek sok mindent megengednek lássuk be tényleg köcsög dolog. Én nem akarom védeni egyiküket se, de azt tartsuk szem előtt, hogy első sorban ők is csak emberek, és mint tudjuk az emberek gyarlók. Vannak akik hatalmat kapnak a kezükbe és előjön a megalomániájuk, ez lehet rendőr, polgárőr akár polgármester vagy az államapparátus bármelyik tagja. Nekem is van rendőr haverom, aki nem kegyelmez egyik ittasnak sem, viszont nem feltétlenül büntet biztonsági övért, irányjelzés elmulasztása miatt stb. Vannak ilyen és olyan emberek rendőrök között is, fenntartással vagyok velük szemben én is, de egy emberről csak tapasztalatok alapján kellene véleményt alkotni. Ez az én véleményem
Küldtem mail-t :)
De gondolom akkor nem is mattította?
Hallod? rá egy napra miért nem dolgoztátok meg az embert? Ja, és ott a Duna is !
Én dolgoztam "polírozó mesterként" 2 nyarat is.

spéci géppel csináltam nem ilyen tesco-s vacakokkal. Meg a paszta is 10ezer Ft volt évekkel ezelőtt egy flakonnal.

Voltak feliratos kocsik(polgárőrség, céges felíratok gagyi matricákból) Ezeknek a feliratos részét mindig vizesen csináltuk. szivacs egy vödör vízbe és jól bevizeztük a felületet.
Nem szedte le a matricát.
Köszi amúgy a segítséget majd utána nézek
Ez ok csak azért gondolkodtam polírozáson mert azért van egy két karc a motoron mondjuk tudom nem új hanem használt de hátha lehet még kicsit pofásítani rajta
Én csendben voltam mert be voltam rúgva és féltettem a jogsit.
De a sors utolért pár évvel később. Elvették a jogsimat ittas vezetésért. ( 125ös robogóval, rendszám nélkül, bukó nélkül, 2 személlyel, bebaszva, járdán mentünk, még lehet a világítást is lekapcsoltam mert osontunk )

Engem nem tudott megütni így ez a része nem érintett.

Kis városban élek. itt aki közel van a tűzhöz annak mindent lehet.
Egyik barátom rendőr. A polgármester maszekban pék. egyszer a barátom megállított a kenyeres kocsit mert látta, hogy telefonál az ember. Persze a polgármester volt. Kiderült, hogy lejárt a műszaki vizsga a kocsiról. Az nyavajgott, barátom figyelmeztette és mondta, hogy sürgőse csináltassa meg a műszakit és elbúcsúztak. Helyi újságban ( szintén a polgármesteré ) írt cikket, hogy milyen hanyagul végzik a munkájukat. De az ilyenek bukó nélkül is motorozhatnak, telefon vezetés közben. Nincs üres parkoló a postánál így megáll a főutcán a járda mellet. ( pont kanyarban )
pick-up-pal a platón utaztatják a vadászokat. Persze mindegyik kezében puska. Fényes nappal át a városon. Sorolhatnám
Próbáld meg mosás után csak waxolni és ne polírozni! Azzal tuti nem ártasz a matricának és következő mosásnál könnyebben jön le a kosz a motorrol. És még a fényezésed is védi az UV től!
Én ezt használom nem tudom hogy nálunk lehet-e kapni
http://www.meguiars.com/en/aut...
Autón és motoron eggyaránt bevált! ( waxolás után az eső és vízcseppek lefutnak a fényezésről nyom nélkül. Youtubon találsz róla videókat)
Szia bury,

Olvastam az előbbi sztoridat, a vélenyem inkább nem írom le, viszont egy kérdés:
Anno miétt nem jelentettétek fel a fickót + a rendőrt? Orvosi látetet is fel kellett volna vetetni, tanud is volt...
Az ittasan 5-en egy kispolszkiban-ra már inkább nem is mondok semmit.
Mondjuk én is törvényen kívüli vagyok, na nem a mostani jogsimentes gurulás óta, hanem anno a Rometet bukó és jogsi nélkül hajtottam:)
Elég nehéz fába vágtad a fejszédet,én már tudom hogy fejidomot a legnehezebb szerezni cbr hez,hívj fel pár bontót,vagy nézz körbe az ebay n és keress valakit aki rendelgetni szokott,én néztem az ebay n használt idomokat elég jó árban voltak.
Sziasztok! Keresek idomokat?