Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem megy a link...
egy ilyet

egyszerű rendszámtartóval
Egy szép hexagonál kipura is fáj a fogam.

De sajnálom rá a pénzt.
Olyan mintha egy vonóhorog lenne a motoron.... beszarás ez a befejezés... pedig szép a fara nagyon, bár az az akkori trend kályhacső kicsit érdekes...
tényleg?

Ha komoly akkor elmegyek.

A gyári nagyon hosszútja a gépet. Meg remeg is. A képen lehet látni egy kampó féleséget. Addig be lehet tenni. ott a felfogatási pont.

Nézegettem a neten de 100€-t nem fizetek ilyenért az biztos.
Rendszámtábla világításom úgy se működik :-)
Átszambázol kedvesem aztán faragunk valamit...
Fogunk mi még együtt motorozni, türelem:)
(mondom én...)
nekem is csinálhatnál egy felhajtóst :-) vagy akár egy sima tartót is
"lennél"... de nem vagy....
Én meg törvénytisztelő lennék.
Ha eljön az ideje (rem. nemsokára) akkor majd megbeszéljük a helyszínt
Szarok rá... felhajtós....
Monnyuk szoktam az Érd környéki hidakon sztárfotózó szerveket látni.
Nem kell feltétlen a nagyfaluban drótolnunk... nekem bárhol jó... mondjuk az M0 M6-ra kivezető szakasza nekem zsír ott koptatom az oldalát a vasnak...
Friss jogsival nagyjából 1500 kilométer motoros rutinnal az első Budapesti motorozásomkor elütöttem egy gyalogost... de azóta minden rendben van, mert tudom használni a dudát gyorsan lehet ám a nagy faluban tanulni
Ne vegyél rá mérget.
Amint meglesz a jogsim, és jó idő is lesz, természetesen összefuthatunk. Nem biztos, hogy jó ötlet lesz friss jogsival bemenni Pestre, de az a 15 év alatt összeszedett közlekedési morál talán ezen is átsegít majd.
Szuper!

Összehozzuk!
Persze akkor ezt is festem mint Zoliét. Majd még Nalim-ot kell kikérdezzem mi a pálya....
Persze gyere vagy én megyek, mindegy mert 20 kilcsin belül vagyunk. Ez szól Cábárnak is összetalizunk valahol és pár jó szó mellett felrakjuk.
Gyakran járunk feléd. Rokon látogatás címszó alatt
Én is most kezdem a motorozást (nagy motorral), ha majd messzebb is elmerészkedek, én is szeretnék majd együtt gurulni a fórumtársakkal. Ki tudja? Lehet, hogy még összefutunk.
Köszi!

Szerintem idén tuti összefutunk 1-2 fórumtárssal.
(persze én csak rész arányos illetve tiszteletbeli fórumtárs vagyok )
Neked is gratula (asszonyhoz, motorokhoz)!