Friss jogsival nagyjából 1500 kilométer motoros rutinnal az első Budapesti motorozásomkor elütöttem egy gyalogost... de azóta minden rendben van, mert tudom használni a dudát gyorsan lehet ám a nagy faluban tanulni
Amint meglesz a jogsim, és jó idő is lesz, természetesen összefuthatunk. Nem biztos, hogy jó ötlet lesz friss jogsival bemenni Pestre, de az a 15 év alatt összeszedett közlekedési morál talán ezen is átsegít majd.
Persze akkor ezt is festem mint Zoliét. Majd még Nalim-ot kell kikérdezzem mi a pálya....
Persze gyere vagy én megyek, mindegy mert 20 kilcsin belül vagyunk. Ez szól Cábárnak is összetalizunk valahol és pár jó szó mellett felrakjuk.
Én is most kezdem a motorozást (nagy motorral), ha majd messzebb is elmerészkedek, én is szeretnék majd együtt gurulni a fórumtársakkal. Ki tudja? Lehet, hogy még összefutunk.
egyszerű rendszámtartóval
De sajnálom rá a pénzt.
Ha komoly akkor elmegyek.
A gyári nagyon hosszútja a gépet. Meg remeg is. A képen lehet látni egy kampó féleséget. Addig be lehet tenni. ott a felfogatási pont.
Nézegettem a neten de 100€-t nem fizetek ilyenért az biztos.
Rendszámtábla világításom úgy se működik :-)
(mondom én...)
Összehozzuk!
Persze gyere vagy én megyek, mindegy mert 20 kilcsin belül vagyunk. Ez szól Cábárnak is összetalizunk valahol és pár jó szó mellett felrakjuk.
Szerintem idén tuti összefutunk 1-2 fórumtárssal.
(persze én csak rész arányos illetve tiszteletbeli fórumtárs vagyok )