Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most bontogatják a szárnyaikat..............a krími kalandra még kell bátorságot gyűjteni.
Szervezz egy Szegedi bemelegítést.
Hali.
Szerinted akkor a Sárga taxihoz menjek, vagy a Németh Laciék iskolájába?
Múltkor volt szó a motoros túrázásról... Úgyhogy hogy kicsit felmelegítsem a témát, ajánlom az érdeklődők figyelmébe a most nyílt motolog.hu weboldalt, itt többek között a krími kalandomról is olvashattok
2000 az évjárat
Értem!
Akkor légyszi javasolj egy 2005 Cbr600f-re szűrőt, legjobb lenne gyári, de ha szerinted nincs eltérés akár átfolyásban stb... akkor Hiflo, vagy Champion érdekelne! Árakat postaköltséggel /vagy ahogy kézbesíteni szoktad/ tudnál rájuk mondani?
Köszi előre is!
kell egy évjárat és nézem is.
Hali bury!

Ígérted, hogy nézel nekem kormány csapágyra és teló szimmeringre árat....?
Szia! Nálam :-)
Srácok 600-fbe 2005, hol tudnék olajszűrőt rendelni? Hiflo-filtro, Champion, vagy esetleg gyári Hondát? - Köszönöm előre is!
Morgen,

Szükségem lenne egy gyári jobbos visszapillantóra. Nincs valakinek?
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A képen látható matricára lenne szükségem.
A motormatrica.hu oldalon nincs csak 2004 es.
Hali Fire,

Még jó hogy olvasgatok különben meg sem láttam volna a felkérést!
Rendben akkor neked is készítek egy szettet fekete/ezüst variációban!
Hali Fazer1000!
Engem is érdekelne a bukógomba, ugyan olyan összeállításban mint nalim8-nak. Adatlapomon meg van az E-mail címem, légyszi oda küld el, hogy mikorra tudnád elkészíteni stb. Előre is köszi
Köszi az infót, ahhor lehet Aluból csinálom meg a bukógombát
Igen mindenképpen jobb, mert az alu melegedés hatására is ugyanúgy maródik az aszfalton, és nyeli a fékezési energiát, szemben a műanyaggal ami csúszik, nyúlik.
Már teszteltem néhány darabot szupermotós korszakomból és aluval jóval rövidebb volt a "féktáv"

Az imbusz csavar mérete M10/70mm 19.2-es vagyis ezt hívják 100 kilós csavarnak.
A 70mm-ből 50 benne a tartó keretben, feszesen. Eltörni nem fog az biztos, de hajlani sem szeret!
Ha törik akkor bármi van az oldalán, akkor is megy a levesbe.
Rendben így már értem!
Szia

Szerinted AL-.ből jobb mint műanyagból? milyen erösségü és méretü csavarral fogatod fel?
Mert nem tudom eldönteni mi ajobb ha eltörik a csavar vagy elhajlik. Szerintem az elhajlás jobb de nem vagyok benne biztos
Ja, nem úgy értettem.
Nekem elég,ha a gomba fekete, a teljes tartó maradhat alu színű.
Szia,
A szárat nem értem!
Gomba fekete, tartó fekete, a szára az a pici, ha arra gondolsz az egyben van a gombával. Eloxálnom kellene az meg elég nehézkes hogy fekete is meg nem is itt ott. Vagy rosszul értem?
Benne vagyok, kellene egy pár fekete gomba, alu színű szárral.

Nem sürgős, de ha megvan tudok azonnal fizetni/utalni.

Majd dobj egy mail-t a pirosvillam81 kukac gmail.com címre.
Szebb napot!
Az az én mocimba van félre téve :-)
Háttt...........az SV-n picit kevesebb volt a festés mert ott nem volt oldalidom az egy 20-as volt 2 éve.
Ezen van agy 5 lakk alatti matrica és a narancs az egy elég horror színjátszós fényben arany szemcsés így én egy 50-esre számítok.

Hét közepére meglesz a pontos ára.
Próbálok a fényezőre hatni hogy teszkógazdaságos legyen........mondván mindíg oda viszem a szemetemet.(ami igaz is)

De ez most inkább a minőségről fog szólni.Sokáig kell majd néznem.
Szerintem a mögötte lévő flakonnak is örülne...