Múltkor volt szó a motoros túrázásról... Úgyhogy hogy kicsit felmelegítsem a témát, ajánlom az érdeklődők figyelmébe a most nyílt motolog.hu weboldalt, itt többek között a krími kalandomról is olvashattok
Értem!
Akkor légyszi javasolj egy 2005 Cbr600f-re szűrőt, legjobb lenne gyári, de ha szerinted nincs eltérés akár átfolyásban stb... akkor Hiflo, vagy Champion érdekelne! Árakat postaköltséggel /vagy ahogy kézbesíteni szoktad/ tudnál rájuk mondani?
Köszi előre is!
Hali Fazer1000!
Engem is érdekelne a bukógomba, ugyan olyan összeállításban mint nalim8-nak. Adatlapomon meg van az E-mail címem, légyszi oda küld el, hogy mikorra tudnád elkészíteni stb. Előre is köszi
Igen mindenképpen jobb, mert az alu melegedés hatására is ugyanúgy maródik az aszfalton, és nyeli a fékezési energiát, szemben a műanyaggal ami csúszik, nyúlik.
Már teszteltem néhány darabot szupermotós korszakomból és aluval jóval rövidebb volt a "féktáv"
Az imbusz csavar mérete M10/70mm 19.2-es vagyis ezt hívják 100 kilós csavarnak.
A 70mm-ből 50 benne a tartó keretben, feszesen. Eltörni nem fog az biztos, de hajlani sem szeret!
Ha törik akkor bármi van az oldalán, akkor is megy a levesbe.
Szerinted AL-.ből jobb mint műanyagból? milyen erösségü és méretü csavarral fogatod fel?
Mert nem tudom eldönteni mi ajobb ha eltörik a csavar vagy elhajlik. Szerintem az elhajlás jobb de nem vagyok benne biztos
Szia,
A szárat nem értem!
Gomba fekete, tartó fekete, a szára az a pici, ha arra gondolsz az egyben van a gombával. Eloxálnom kellene az meg elég nehézkes hogy fekete is meg nem is itt ott. Vagy rosszul értem?
Háttt...........az SV-n picit kevesebb volt a festés mert ott nem volt oldalidom az egy 20-as volt 2 éve.
Ezen van agy 5 lakk alatti matrica és a narancs az egy elég horror színjátszós fényben arany szemcsés így én egy 50-esre számítok.
Hét közepére meglesz a pontos ára.
Próbálok a fényezőre hatni hogy teszkógazdaságos legyen........mondván mindíg oda viszem a szemetemet.(ami igaz is)
De ez most inkább a minőségről fog szólni.Sokáig kell majd néznem.
Szervezz egy Szegedi bemelegítést.