a fasz tudja minek a rövidítése szó szerint
azt jelzi,hogy erősítet-e a lánc,vagy nem
a zvm erősebb,kicsit szélesebb is,úgyhogy ahhoz való patentszemet vegyél,mert a másik nem éri át
köszi szépen! a héten asszem akkor megveszem egy sráctól. vadi új d.i.d láncszett. 30 ér adja. hondába 60 lenne de 40 % os akció van így 37. hát nem olcsó. máshol 45 körül van.
Ne kötekedj!
Persze hogy én is kezdtem valamikor.
Ha a kolléga ennyire bizonytalan,akkor valószínű hogy elsőre nem fogja tudni magától megcsinálni ezt a műveletet,még akkor sem ha Te részletesen leírod hányszor és merre fordítsa el a csavarhúzót!
Javaslom vigye el hozzáértőhöz és figyeljen nagyon,másodjára már egyedül is tudni fogja!
Szia, már 1 hete is megpróbálkoztál vele. Ne félj tőle! Semmibe nem tudsz kárt tenni, miután a tankot minden csavar elengedte(elöl 2 hátul kettő), valaki megemeli neked, ha bizonytalan vagy akadásig. Benézel balra alá és a benzin csöveket és 1 elektrmos cstitit lehúzol, utána emeld. Ha tele a tank, nehéz lessz! Ha a benzin folyik a csapon, (aminek nem szabad mert akkor szabad átfolyáson volt ) fogóval tudod eltekerni.
PITYUSZ, te meg ne legyél felszines ,te is elkezted valamikor!
helósztok! Egy szép állapotú sárga honda cbr 600 f 2002-es 35000 km-el sportdobbal segédvázzal sport indexekkel(a gyári is megvan) másik farokidommal és a gyári dobbal mennyiért menne el szerintetek?
Jól teszed nem véletlenül szerelik ezzel.A gomba gsxr-é és egy esztergált ködarabbal kapaszodik a vázhoz,én 10pengöért vettem párban komplett.Az idom 25ropi volt de ugy nézett ki mint egy rakás szemét,át kellet fényezni+1-2 apróság.
azt jelzi,hogy erősítet-e a lánc,vagy nem
a zvm erősebb,kicsit szélesebb is,úgyhogy ahhoz való patentszemet vegyél,mert a másik nem éri át
hátsó asszem 45
nekem 59,jövő héttől 66
előre is köszi
Ne kötekedj!
Persze hogy én is kezdtem valamikor.
Ha a kolléga ennyire bizonytalan,akkor valószínű hogy elsőre nem fogja tudni magától megcsinálni ezt a műveletet,még akkor sem ha Te részletesen leírod hányszor és merre fordítsa el a csavarhúzót!
Javaslom vigye el hozzáértőhöz és figyeljen nagyon,másodjára már egyedül is tudni fogja!
PITYUSZ, te meg ne legyél felszines ,te is elkezted valamikor!
ÜLÉS :12000
H. LÁMPA : 7000
INDEXEK :1500
H. LÁBTARTÓKONZOL :5000-5000
H. ÜLÉSALATTI SÁRVÉDŐ :12000
UTASKAPASZKODÓ :3000