amellett,hogy /60 a gumi,amennyire a sárvédő engedte,besüllyesztettem az elejét és úgy állítottuk be a futóművet hozzám.
ezerszer jobb.sokkal direktebb a kormányzás,jobban fordul
HUHUHU jut eszembe FS tulajdonosok meg tudná nekem mondani valaki hogy kinek mekkora lánckerék van elől és hátul? Mármint hány fogas?
Ugyanis véleményem szerintem az enyémen variálva lett , múltkor jöttünk haza Székesfehérvárról -Bodajkra kb 22km-es a távolság , az én motorom 17 km -es távolságot havar SV-je, meg másik haver 929-e pedig mindkettő 23 km-t! Nagyob távolságoknál pedig 18 km-et is csalt az enyém! :O
Arra gondoltam hogy a lánckerekek lehetnek a ludasak.
Most nézem hogy Székesfehérvári vagy és neked is FS-ed van !
Én Bodajki vagyok és nekem is FS-sem van Fotógalériák között van róla kép is!
Láttam hogy írtad hogy előre 60-as gumit raktál mivel lett jobb? Tapasztalatok?
Csak itt látszik hogy kivülről van a lábtartó ponthoz fogatva kipufogó bilincs,és hogy belülröl felfogatva nem e kerül közel pl a hátsó fék nyereghez,vagy a gumihoz,vagy a lengőkarhoz.
Annyit akartam kérdezni mivel pl a gyári képen is a kipufogó bilincs a lábtartó felfogató pontnál kivülre esik,de én csak úgy tudtam felfogatni hogy a lábtartó felfogatási pontnál belülre esik a bilincs füle hogy ez nem e gond nem e kerül valamihez közelebb a kipufogó befelé?És hogy a képen látva egyenes e felfogatva?
mennyit megy így végre?
nem rossz, hogy állandóan váltani kell?