Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor gyere ide ha közelebb van, de húst akkor is hozz, és tuti jó kaja lesz
nekem egy sincs! de ha elfekvőben van az nem jó
Hello!
Olyan kérdésem lenne nincs-e valakinél elfekvőbe 2 db kormányvégsúly F2-F3-F4, jó hozzá.
köszi
én nem vagyok bebaszva most és mégsem értem. mit keresnék az ország másik végén ? de végülis ha jó kaja lesz lenézhetek
Azt hogy jössz, kikövetkeztettem, de persze nem muszáj jönni...

Csontkovácsnak a tankján van a 46-os, azért kérdeztem nem ő volt-e akit láttam...
ki mondta hogy megyek?

ki mondta hogy azon a tankon volt a szám? mert én ezek közül egyikre sem találom a választ
Ha hétvégén motorozol felénk jössz, húst hozz, mert nem tudunk úgy bográcsolni... mert azért jönnél nem?
Mielőtt jössz szólj ám, mert lehet nem itthon leszek, de ahol vagyok oda is jöhetsz (de húst oda is hozz.. nem szoktam a farzsebemben tartani... )

Vagy az nem tiszta, hogy a tankon volt a szám... ezen meg a plexin van?
mííííí ?
Sne Bandi
De úgy mondod, mint aki be fog állítani köv. hétvégén bográcsozásra motorral (jaa ha jössz húst hozz, krumpli van )
Nem ezt láttam... Ez nem tank, ez plexi.. az nem ?
No majd mutasd meg milyen lett ha kész

Ha jó lesz, én is csinálok egyet, persze nem magamnak
Bandi vagy? nem ezt láttad?
Motorismeretem jó... FS is volt, meg RR is volt, meg pár napja 8ason is láttam, de abban nem vagyok biztos, mert nagyon messzi volt...
a mai FS-en is láttam egy számot, csak elfelejtettem hányas szám volt rajta, ebből gondoltam hátha Te voltál...

Én itt lakom
Te?
van krómba most találtam, és pont erre gondoltam én is.. méretre vágom meg teszek rá valami kapcsot
Hát itt inkább, csak gumi kinézetű karkötőt láttam még, slick-et meg utcait... kb

Veszel egy bicikli láncot méretre igazítod, és krómozod?
Hello!
Nem ma nem voltam motorozni!Úgyhogy az szerintem is egy RR volt amit láttál! Ilyen időben nem hozom ki a szerelmem!
Megkérdezhetem hogy te a Bakony melyik falujában laksz, mert én is itt lakok a BAkony lábánál?
én olyan nyakláncot keresek régóta ami olyan mint egy kis motorlánc .. inkább bicikli lánc méretű, és full króm..
Ha netán nem jönne be mutatom a képet:
Nézzétek mit találtam: MotoGP nyaklánc
Helló!

Nem láthattalak ma Téged a 82esen motorozni? Volt Berikes ruhában egy benzintyúkot is, de nem tudom már hogy a CBR RR-en láttam vagy a piros CBR FS-en...
Ez olyan szomorú
Figyu, akinek volt valaha CBR-je, az bármikor benézhet és írhat ide.
Én úgy érzem ezzel semilyen politikai kijelentést nem tettem, sőt a politika nem is érdekel (csak elszenvedője vagyok , mint sokan mások) Csak arról a kérdésről mi a videóban szóvan, nekem is hasonló a véleményem és a tapasztalataim! Végra valaki nyiltan kimeri mondani a valóságot és ezt felmeri vállalni, számomra ez becsülendő! Persze nem erőszakkal kell erre a problémára megoldást találni de, hogy valamit most már kell az biztos! Ezt most csak úgy mint egy Magyar átlag adófizető polgár írom!
Ezzel befelyezem ezt a témát, bocs tudom nem motoros!
Azt sajna én sem tudom hogy van-e benne de ha mégis és jó bele az f4é egy hatosért odaadom.Bontóba minimum a duplája.
1. köszönöm! (és)ha egy sötétkék malagituit láttok az én leszek ,továbbra is köszönö fogok minden motorosnak(mint robogós) és SZÁMÍTHATTOK A SEGÍTSÉGEMRE!
2.vigyázz a politikai kijelenésedre!engem egy fórúmról kizártak miatta!
Teljesen más!
Srácok nézzétek meg a videa-n az igazság a cigányokról című kisvideót, ÉRDEMES
A néninek komoly kormányzati beosztást javaslok!
EZ A MAGYAR IGAZSÁG!
Bocs, tudom semmi motoros vonzata nincs, de az igazságérzetem ezt diktálta!
Szeva Kaszás3
Én is csak azt tudom ismételni mit már Bryan haverunk is írt!
Vigyázz magadra és remélem még hallunk rólad!