Exup először is az a kérdés hogy van e benne mert az előtted szóló szerint nincs nekem meg halvány gőzöm sincs de ha tényleg annyi lenne a baja akkor egy ilyen alkatrész mibe fájhat ? Sajna elég messze lakik a srác hogy csak úgy blintre elmenjek megnézni. Ja és még egy tank is hiányzik róla. szóval egy két forintot rá kéne áldozni.
Én egyáltalán nem bántam meg hogy az F4i Sportot vettem meg eddig 2000km-et raktam bele 1 hónap alatt és maximálisan meg vagyok elégedve vele, ilyen szar utakhoz, ilyen marha magas benzin ár mellé meg ilyen magas biztosítás meg súlyadó............stb mellé ez tökéletes választás volt szerintem!
Nem beszélve arról hogy a fogyasztása valami ISZONYATOSAN KURVA JÓÓÓÓÓ, hát elmentem a Komáromi motorostalálkozóra most is oda vissza meg felvonultam durván 140km-et mentem és MOST KOMOLYAN NEM HAZUDOK de 5-5,5 liter benzinnel jöttem ki jóóó persze hozzá teszem 81-esen 6-dikba végig 100-110km/h tempó mellett! És ami a legfontossabb NAGYON TETSZIK! :D :D
Amire tudok, szívesen válaszolok. Erre spec nem tudtam. Csak a Gúglin tudok ilyet, de azt mindenki tudja kezelni.
Egyébként nem kell minden kérdésre válaszolni, mert pár kolléga megtalál, hogy egy okoskodó f@sz vagyok, meg ilyenek. Ezek néha eléggé eltudják venni az ember kedvét.
Jut eszembe egy kérdés hozzád... nem neked volt valami csúnya motorvásárlás közben elperecelős ügyed BP-en, vagy hol? Ha igen, kíváncsi lennék mi lett belőle, hogy oldódott meg.
Köszi faszi itt azóta senki nem válaszolt semmilyen féle fajta kérdésemre!
Azt hiszem megyek a 900RR fórumra!
Aztán ha újra jó idő lesz mehetnénk egy közöset már igazán!
Te meg vigyázz magadra! Gyors javulást az egészségedben és az anyagiakban! Ha sikerül majd a terved, a nagy víz túlpartjáról jelentkezz ismét, hogy megy sorod!
Ne feledd, nem attól vagy közülünk való, MOTOROS, mert vettél egyet!
Visszavárunk...
Eladtam a cbr -t ,így már nem tartozom közzétek. jó volt veletek... széles útat és köszönöm...
ha véletlenül erre jártok (dél-borsod) és bajba vagytok,szívesen segítekcsak hívjatok..
06307467282
Nekem is furi mert nem injektoros de a gazda valami olyasmit mondott hogy elektromos gond miatt nem kap benyát na már most nagyon butus vagy csak tippelget majd legfeljebb meg mondom neki hogy amíg nem tudja beindítani addig nem hozom el
A mocidhoz meg csak gratulálni lehet, szép is, jó is, HONDA is! Még szép, hogy jó választás.
Nem beszélve arról hogy a fogyasztása valami ISZONYATOSAN KURVA JÓÓÓÓÓ, hát elmentem a Komáromi motorostalálkozóra most is oda vissza meg felvonultam durván 140km-et mentem és MOST KOMOLYAN NEM HAZUDOK de 5-5,5 liter benzinnel jöttem ki jóóó persze hozzá teszem 81-esen 6-dikba végig 100-110km/h tempó mellett! És ami a legfontossabb NAGYON TETSZIK! :D :D
Én mondtam hogy azt vegyél
Egyébként nem kell minden kérdésre válaszolni, mert pár kolléga megtalál, hogy egy okoskodó f@sz vagyok, meg ilyenek. Ezek néha eléggé eltudják venni az ember kedvét.
Jut eszembe egy kérdés hozzád... nem neked volt valami csúnya motorvásárlás közben elperecelős ügyed BP-en, vagy hol? Ha igen, kíváncsi lennék mi lett belőle, hogy oldódott meg.
Nekem van egy használt ac-m f4é ha az jó bele odaadom occsóért
Azt hiszem megyek a 900RR fórumra!
Aztán ha újra jó idő lesz mehetnénk egy közöset már igazán!
Ha már nem válaszol neked senki én megteszem itt találsz mindent félét a motorodhoz!
http://www.motorbonto.hu/bonto...
Ne feledd, nem attól vagy közülünk való, MOTOROS, mert vettél egyet!
Visszavárunk...
ha véletlenül erre jártok (dél-borsod) és bajba vagytok,szívesen segítekcsak hívjatok..
06307467282
Ment.
Jövő héten csütörtökön megyünk fel a kisfiammal Bp-re más ügyben.
Remélem, hogy már a plexivel együtt megyünk haza.
Bocsi nem lehetett kihagyni ezt a klasszikust