Hali Zotya73!
Igen normál üléshelyzetre értettem. 160-ig egyátalán nincs semilyen zavaró menetszél a plexi mögött, 180 nál is csak egy kicsit erősödik, de engem ez még nem zavar. Az én testmagasságomnál csak ezen értékek felett kell ráhasalni egy kicsit a tankra, de akkor sem olyan nagyon mélyre hisz a pereme magasabban van a Fabbri plekónak mint a gyárinak.
Persze ha már fúly a szél és nem pontban szemből, akkor már ez a plexi sem véd úgy, de oldalszélnél semilyen más sem tud megvédeni!
Írtad, hogy a plexi 180-ig eltereli jól a szelet.
Ezt normál üléshelyzetben érted el?
Engem igazából az érdekelne, hogy normál, nem rádöntött
helyzetben milyen tempóval tudsz mocizni?
Meg van a link: Vezérműlánc
Arról beszélgettünk akkor épp, hogy csak akkor cserélem ki, amikor már nagyon idegesít a csörgés, nem lesz problémája egy kis zörgésből. Ezt a HONDA-sok is alátámasztották, páran viszont nem ezt vallják közülünk.
Előbb utóbb úgyis ki kell cserélni, egyébként is egy HONDA ne csörögjön már, nem igaz?!
Az F4-hez a feszítő 20e volt kedvezménnyel, pár hete vettem.
A vezérműláncról írt valaki elfogadhatóbb árat, nem kell betojni attól sem, mert abból van jó után gyártott. Nem kell a gyárit megvenni, ha nem vagy milliomos. Olvass visszafelé itt és megtalálod!
ha jol emlekszem, itt olvastam hogy ha csak egy.adott fordulaton csorog, az meg elmegy, szoval ezzel meg lehet gurulni par szazast, ugye? :D
mennyire zsebbenyulos egy vezmulanc/feszitocsere?
szerintem megtaláltam a motoromat :-D viszont kicsit gaz a helyzet, mert ugye nem leszek itthon...
szoval talaltam egy egesz szepet, de mielott megveszem, el akarom vinni szerelohoz atnezetni. tudtok esetleg valakit erd/bp kornyeken, aki hetvegen vállalna fel orat hogy lekapja az idomokat, vegignezze a vazat es ugy altalaban megnyugtatna hogy nem szart veszek?
meg meg egy: bizonyos fordulaton uresben
csorges jon a blokkbol, ez vezmulanc lehet
vajon vagy mi a fene?
szerintem megtaláltam a motoromat :-D viszont kicsit gaz a helyzet, mert ugye nem leszek itthon...
szoval talaltam egy egesz szepet, de mielott megveszem, el akarom vinni szerelohoz atnezetni. tudtok esetleg valakit erd/bp kornyeken, aki hetvegen vállalna fel orat hogy lekapja az idomokat, vegignezze a vazat es ugy altalaban megnyugtatna hogy nem szart veszek?
meg meg egy: bizonyos fordulaton uresben
csorges jon a blokkbol, ez vezmulanc lehet
vajon vagy mi a fene?
Sziasztok!
Kérdésem lenne bukógomba ügyben,h tőle közületek rendelt már valaki? Vélemény?
Előre is köszönöm!
Jah,és előre is bocsi,ha sűrűn kérdezgetlek majd beneteket,de nagyon közeledik a svéd utam...
az mennyire gaz, ha a kozepsztender csatlakozasi pontja kornyeken alaposan rozsdasodik a gep? meg merjem meg igy venni, mert kesobb orvosolhato, vagy el kell felejteni?
Hali!Van valakinek alkatrésze F4i-hez, esetleg valaki bontotta szétt?
Kellene nekem egy fékpedál (olyan ami nem lett hajtva, gyári állapotban) , meg abból az aluminium konzolból 1 darab ami a hátsó fékcsövet a villához fogatja.Valakinek esetleg valamelyik?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, van egy 2002-s f sportom és 3. fokozatban a váltó ugrik olyan érzés mint ha a lánc ugrana de tuti hogy a váltoval van valami prücök. Mi lehet, valaki találkozott már ilyennel? Köszi
Igen, már nézegettem sokszor ezt, tök szuper. Csak qva drága! Majd ha lesz 6-7000.- fölösleges forintocskám egy sz@ros pólóra (+postaköltség) akkor rendelek is tőlük. Addig viszont egyelőre sajnos jobban járnék, ha bemennék a HONDA szalonba és megvenném az eredeti HONDA design-os GAS(!) pólót.
NAh srácok megoldódott a probléma most már rendelkezem a teljes erőforrással. Jót tett hogy kilett mosva a légszűrő. Megszáradt a szelepet meg igazítotam a csatikat is. Szóval fasza. Megint mint régen megy mint a disznó.
Igen normál üléshelyzetre értettem. 160-ig egyátalán nincs semilyen zavaró menetszél a plexi mögött, 180 nál is csak egy kicsit erősödik, de engem ez még nem zavar. Az én testmagasságomnál csak ezen értékek felett kell ráhasalni egy kicsit a tankra, de akkor sem olyan nagyon mélyre hisz a pereme magasabban van a Fabbri plekónak mint a gyárinak.
Persze ha már fúly a szél és nem pontban szemből, akkor már ez a plexi sem véd úgy, de oldalszélnél semilyen más sem tud megvédeni!