Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nekem egy 2007-es 600f-em van és a hátsó sárvédő és rendszámtartó cserére keresek megoldást! A fűrészelős megoldást hanyagolnám illetve dangerbike-osok 80k-s undertail kitet is drágálom.
Valakinek ötlet/megoldás?
Nekem majdnem 85 rugó.
ÉN 29-nél cseréltem és semmi nem látszott rajta....
Összehasonlítottam az újal! Mondjuk ez semmit nem jelent, ki kell cserélni az előírt km-nél!
Srácok valaki meg tudja nekem mondani, mibe kerüle gy 600f-re a casco évente?
Én gyártattam ezt a dobot, az én motoromra. 99-es F4-en használtam, azon nincs lambda-szonda. És mivel nincs rajta lambda-szonda, nem került rá furat sem. Talán 2002-től alkalmazzák....
Sziasztok. Tanácsotokat szeretném kérni, olyan ügyben hogy van egy 06 évj 600Fem amire most keresek másik dobot, az "öblösebb sound" végett. A kérdésem a következő :
Ajánlottak nekem egy "Mastek" típusú dobot, tudtok esetleg erről a márkáról valamit? Érdemes bevállalni vagy inkább nézzek körül még és ha igen hol?

segítségeteket előre is köszönöm, üdv: Tullamore
Szar ügy. : )
De azért megjavítható. Csak bele kell hegeszteni egy menetes anyát.
Nincs benne furat.
A lambda-szondának van benne furat?
A kipufftémánál maradva:
CBR 600 F4-re sportdob eladó. Összekötő csővel, a gyárihoz hasonló külsővel, gyönyörű hanggal 25.000 Ft.-ért.
Mentálisan nem biztos hogy túlzás...
Ezt igazából ide kellett volna:

http://www.sportmotor.hu/motor...

Bár az a +10 LE sztem túlzás. Talán ha komplett rendszer lenne.
honda CB600f (hornetre)ovál sportdob eladó!ha valakit érdekel hivjon.+10LE és nagy hang.....45000ft.
Háát ha az előírt gyári (IMR9C-9H)van benne akkor elvileg nem.
Én 24ezernél cseréltem és láss csodát amit kivettünk belőle az bizony nem az előírt volt.

Amúgy ha gyertya kell, itt keress:

http://www.cbr-club.hu/board/i...

"FireBlade-né
l".
Szerintem nem...
Úgy is észre veszed ha vmi nem stimmel,pl:dadog,nem pörög, stb...
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy 24 ezer van a 600 f ben és papír szerint gyertyát kéne cserélni, szerintetek nagy baj ha csak 30 ezernél cserélek? Vagy károsodhat valami?
amiről a multkor beszéltem .. Mpstanra sikerült feltenni
http://www.sportmotor.hu/motor...
Illetve nekem a feszítőt cserélték...
Szerintem is!
Tipushiba,nekem F4-ben garanciában cserélték...
A vezérműláncot hallod..
Sziasztok

Adott egy 06"-os 600F, 5000km-rel, bármelyik sebességi fokozatban 7-8000 fordulatról elveszem a gázt teljesen, kuplungot nem húzom be csak motorfék, amikor 6000-hez ér a ford.sz., éles, nem túl hangos de halható, ciripelő hangot hallok a motorból kb. 1s-ig, ahogy esik tovább a fordulat el is hallgat . Nem a csavarok zörögnek azokat már ellenőríztem , nem tudom mi ez, gondoltam mielőtt szervízbe viszem megkérdezlek bennetek, hátha valaki tapasztalt már ilyet . Előre is köszi a segítséget

Széles utat!
600-sok, azt szeretném kérdezni hogy a szélvédelem főleg a lábszár-térd-comb környékén melyik tipus nál a leggjobbF2 F3 F4 ?Előre is köszi.
Köszi az infot, igen az F3-son is otvan.
Jobb oldalon,a kuplungbowden környékén,jól bent az idom mögött szerintem,legalábbis az F2-esen ott volt.
Sziasztok!
Valaki segítsen, és írja meg, hogy hol található a Honda CBR 600 F F3-son a motorszámot.