Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nemrég vettem egy 600 FS-t és nekem is csak egy kormánysúly van rajta, de én most esztergáltatok egy párt a gyári alapján. Végül is nem valami bonyolult szerkezet.
A gyári asszem 4-5 ezer Ft/db.
Mutatom, mert az elnevezést nem mindnél tudom
Régebben Castrolt használtam, most Ipone-t.
500-at sacc/kb. mondtam, nem számolom a km-eket, csak érzésre ráfújok.
Ja eddig egyhuzamban 700 km volt a legtöbb, és nem álltam meg fújkálni
Ha már kormánysúly!
Ma megpróbáltam leszedni őket a jobb le is jött egész könnyen, de a bal oldali nem adta meg magát.
Már bevettem csavarlazítót, fatert , de nem bírtuk az istennek se leszedni.
Nehezen, de forog a végsúly csavarostól, de nem úgy tűnik mint ami kifelé akarna jönni.
Valakinek lenne valami jó tippje mit lehetne vele csinálni?
üdv. van valakineki f3 hoz 1db gyári kormánysúly? üdv. ha minden igaz f2 és f4, f4i és is jó hozzá előre is köszi.
Mi kellene?:-)
F3-hoz nem tudsz alkatrészt?

Olcsót?

Esetleg bárki más F3-hoz alkatrészeket?
Az egyetlen CBRF.
Észre vettem az RR-t, még ha el is van rondítva,, de alaposan.
Az oldal idom, és a seg kipufogó megadta az alapot, hogy lássam.
Szerintem a legszebb a CBR-f, második a fincsi hornet, a többi utána.
Az RR a legocsmányabb, de ez szubjektiv, bizonyára a gazdája pont ezt a mustársárga-okersárga-barnafos színkeveréket szereti, ami a nagykapu festéséről vissza maradt.

UI: Amúgy Honda CBR RR
A hétvégén felrakom azt is az eseménynaptárba.
Mellesleg zaklassátok nyugodtan Papajohnt a gurulásokkal! Naon frenkin összehozta ezt is! Az áprilisit is ő tervezi, én meg megyek.
sasszem
most akkor 1000rr vagy egy szem?
1000 rr asszem
naugye! a robertoo mondta hogy az egyetlen "motor"
Ej! Nem ismersz fel egy HONDÁT?!
Te utolsó képet össze keverted nem? Az olyan maffiás

No komolyan ne vegyél Keresztapu
Nekem már nincs, mert cserélve lett, és keresztapunak adtam a láncfűrészbe, úgysem látott még ilyen jó olajat

De szívesen kipróbálnám. De szerintem azért kipróbálom, bár megvárom Neked kb hány km-t bír ki azért. én bíz gyakran elfelejtem nézni még erre is gyúrok

Most épp van nekem egy kis üveges a hosszú utakra, meg a Procycle, 750ml-es otthonra.
e nem rossz ötlet, de akkor azt mondod, hogy a 6000km-es olajat is a láncra kennéd, hisz ami kenés kell neki azt simán megadja...

Remek!
uya 500 az milyen motor?
Sok hülye motoros!
Látok ott egy cibert..ehh..az egyetlen motor, amit észre vettem. a többi..ehh..
Ne tudd meg de jó volt, vááázzzeeeeee!
Almádiban az első megállónál az 5 perces kávé egy órácskára kerekedett, de legalább jó lett a hangulat.
Aztán Badacsony következett egy kis út széli fáradt gőz leengedésével aztán meg sem álltunk a déli partig B.szentgyörgyön kis benyóvételezés aztán irány a kőröshegy.
Felgurultunk a tetőre, csináltunk pár képet, meg ökörködtünk pár mondat erejéig, aztán visszacsorogtunk egészen Siófokig, a Petőfi sétány melletti egyik étterméig, ahol megkávéztunk, a bátrabbak bevállaltak egy somlóit is, ismét ökörködtünk egyet és elköszöntünk. Onnan egyénileg haza, szerteszét.
Szóval legközelebb csatlakozz, ott a helyed!
Áprilisra tervezünk valami Szántód-Tihany- Csesznek féle gurulást, majd értesítlek titeket is mikor és merre lesz az útvonal.
hát nem. mert én
akkor most te vagy a menő?
..és annyival drágább is...