Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Habosat próbáltatok már? Arról is csak hallottam, teflonosból sem láttam még olcsót... ami nekem az aktuális keretembe belefért, lehet megéri ár/km tekintetben, de még nem mertem kipróbálni...
nekem a lánc spray be a teflon vált be a vürtös,azt 200 felett sem veri le és 2-3 perc alatt szárazzz!
Bryan, milyen volt a 14-i guriga?
Legközelebb megyek ha lesz valami hasonló.
Én is most veszek,nekem is megmekkent.
Banner Bike Bull AGM+SLA megy bele, mégpedig 50901.

r17 15 rugó, aztán van link
itt olcsóbb, de nem sokkal. Noname-et nem akartam...
jaja,,, csak az meghót ..
ez olyan mint a kormányvégsúlyok.., ahogy húzod meg úgy feszül szét? nem tudok amúgy most hirtelen semmi okosat...
Ez jó kis oldal szoktam rajta nézelődni.
http://sharp.direct.gov.uk/

nen tudom volt-e már, de sebaj
igen igen igen igen igen igen
Jesszus,ez komoly?
Rossz topikban toborzod a Kawa-hívőket
amit én betettem képet azon az 1-es burkolatot tartotta ez a pöcök ugye? és eltörött és kéne másik.. értemén
na és ez a pöcök tartotta a burkolatot?
Én tavaly pepecseltem ezzel, mondom csakazértis kipróbálom, ha a manuál írja.
Tapasztalat: az olajat leszórja 100 km után, utána meg kitudja van-e kenés...
Ha csak 100 km-t mész egyszerre oké, de minden menés után kenni kell, a láncspré egy fújással meg legalább 500-at kibír.
Szerintem nem éri meg a fáradságot. (Ja és drága az új lánc, ha nem válik be
szóval aképek:
kép1
kép3kép2
kép4
jaja nem FÉK hanem FÉM :D nah szóval tényleg a 7es ábrán de nem jelöli... szóval annak a közepén van 1 kis kiálló műanyag tartó neki.. és abba van egy fém cucc... de aszem lemegyek lefényképezem
nyugodtan pofázz, hát hajint a szemem
Lacccccikkkkkaaaaa, szerintem a képen a 7-es számmal jelöltről beszél.
...és nem fék cső, hanem fém cső! (ami tulajdonképpen a konzol maga)
Nézd már meg a tiéden hogy a tükör csavarja hova megy bele, talán ott törhetett le valami.

(Mit pofázok bele?! Nem is F2-m van.)
Láttam láttam
Láncspray-t próbáltam párat, nekem a valvoline fehér jött be a legjobban, de ott is akkor árkülönbség van, no meg tényleg a legtöbbje nem is olcsó.

Így ha tényleg a használtat lehet használni, akkor az sok spórolást jelentene. Csak azért rakod rá mert kevés km-t ment? Vagy amúgy is használnád?
Ecsettel kened fel vagy ? Vagy pumpával?
Legközelebb ha marad ki olaj egy deci, akkor azt megtartom, legközelebbi évre...
mez3 volt már valakinek elöl?
Én a hétvégén húztam a jobb tükrömön mert a menetszél beforgatta 80 fölött, de én sem értem hogy te mit akarsz mondani
nem értem így sem nekem a fékcsövet nem takarja semmi

jelöld be a képen
kimegyek megnézem miről beszélsz mert nem értem
huh nem kommentálnám
1 buta kis alkatrész kérdés:
F2nek belül plexi oldalán és a műszerfal fölött van az a kis műanyag dísz, (ami a fém csövet takarja el, vagyis amin a tükör van), és annak a felfogatása 1 csavarral történik, az acsavar ugye egy "anya" szerűségbe megy bele, de ez az anya a műanyag idomra csak be van rakva egy kis lukba, na mármost nekem az kiesett, és sehogyan sem akart visszamenni, a vége az lett h eltörött [elég puha volt], valakinek ötlet mivel tudom pótolni?

ilyen kis hibáért ennyit rizsázni
De amennyien itt szaladgálnak köztünk lehet, hogy nincs is!