Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hitetlenkedj mán kompressziót teli gázon kell mérni
Köszönöm, a sok hasznos tanácsot!!! Akkor egyenlőre nem veszek mèg blokkot :)
Sajnos , most nem tudom a mèrèst elvègezni, mert csak hètvègèn tudok foglalkozni vele. De szerintetek ha gázt húzok, elkèpzelhető , hogy 8bar ról föl megy 10 fölè? Nekem ez kissè hihetetlen. Ezt azèrt is lenne jó tudni, mert akkor veszek egy blokkot . tapasztalat esetleg van ebben valakinek?
A gyertyákat szedd ki , nehogy az önindító kínlódjon.
Frankó, akkor valóban gyengusz. Nem hiszem, hogy a gázráadással olyan sokat emelne az èrtèken, max hamarabb feltöltő nem? Vagy rosszul gondolom?
Hogynelenne.Igaz F3 de ugyanaz a PC25-ös blokk.
Könyvet forgattam, de ott nem találtam olyat, ami leírná a kompressziós èrtèkeket. Van olyan, hogy " tól - ig" mèret?
Köszi, ki is próbálom hètvègèn a mèrèst. Remèlem megoldódik, takarítás tól. a tèlen takarítottam. Vashiány miatt :)
Persze simán megoldják.
Szép napot .A hétvégén találkozott a vasam az aszfaltal és a grafit színü motorblokkomon pár karcolás keletkezett.A kérdésem annyi hogy ezt egy jó fényező eltudja tüntetni?A baj az h nem csak
A festék jött le hanem 1 mmes lyukak is keletkeztek.
Télen téli álmot aludtam amúgy meg nem egy nagy történet egy délelőtt alatt megvolt és délután már egy 312km-es tesztúttal be is lett járatva
A jó Isten áldjon meg vagy 5-6 apró gyerekkel! Télen mit csináltál?? Most menni kellene nem szétszerelni??!!
Én épp tegnap tettem meg
Legjobb lekapni a karbisort.
Hát ugye kompressziót úgy mérünk, hogy húzzuk a gázt mint állat. Mert ha nem jut levegő a hengerekbe mit sűrítsen össze? Persze a gyújtó trafó primer körét leválasztjuk.

Tipikus hiba a pillangó szelep nyitás nélküli mérés, ismerek olyat aki most újítja fel a motorját e miatt.
Ott valami dugulás van nem kap üzemanyagot rendesen szerintem
nem lehet hogy csak 3 henger megy?melegen tapogasd a leömlőket.
Cserèltem gyertyákat, semmit nem változott. Horkol , ès nagyon lassan gyorsul föl. 150km/h a vège
Nem húztam, semmit
Gázt húztad mérés közben?
De mind a négy hengerben egyszerre?
Lehet, letapadtak a gyűrűk?