Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f2-9602439

ELADÓ a képen látható motorkerékpár.

What?????????????
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f2-10093727
Ez érdekes,miaf....t jelent egy F2-n a Chip tuning?
aztaku,,tényleg,,,, jahh,,de...
A gumis tükrök mivel állandóan kiakadnak kiakasztanak.
De olyan áraik vannak hogy csak pislogok.

Lehet nagyon szép meg megkímélt.De..............

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f-10119367
bocsii,,,okk
Én most per pill az enyémről beszélek,egy süldőkorból kilépett 20 éveske 600F3-ról.
neem,,61 van az órában!! és nem nepper,nem digó hanem én hoztam be!!!
Óóóóóó csak 30 van az órájában. Ami mivel digó és nepper hozta 61000 is lehet.
ebbe nmá 61000 van,,és erős a gyanum hogy valós km!! De csak akkor zörög ha melegszik a motor,,ha bemelegedett nem zörög de ha már áll kb 10 percet és hül,akkor megint zörög indításkor,,hát ennyi a problem...
A legjobb hogy a 97-esen egy nyekkenetnyit nem szól.Mint a doxa.Picit bizonytalan az alapjárat a sok állás miatt de én szét nem szedem a karbit.
Kifogyasztja spuris tankot és jó is lesz.
Nem biztos,suzukin lehet csak rugót is cserélni.Hondán nem tudom.
Első körben kicserélném a láncot,ha szól mehet bele a másik feszítő.Hátha megúszod.
Ha gáz nyertél mégegy szétszedést és egy újat bele.
Köszi,,bontott nekem is lenne a donor motorból,,csak annyira nem értek hozzá,,ha lánccsere akkor feszítő is nem?? Mondjuk km külömbség van a 2 motorba,,30000
A láncot,tudom,,innen rendelem,köszi.ugyanaz mint a 600-é! de feszítő az nincs náluk...
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne bubis plexi eladó.
3000 Ft
Szép nem karcos állapotban.
Persze,azóta vettem egy CBR-t is.
Akarom mondani EBC... Túl sok ESB-t ittam

Hú, de korán van.
ESB is jó, nekem bevált
Hello fiúkák!

Motorozgattok már?
Sziasztok
Egy olyanban kérnék segítséget, hogy nem régen vásároltam egy 2000es évjáratú CBR 600 F4-et, ami hetekig hibátlanul működött. 900Km-t mentem vele ami idő alatt semmi baja sem volt. A múltkor viszont belefutottam egy olyan problémába, hogy amikor jöttem haza vele a Balatonról kifogyott a benzin, megtankoltam, semmi gondja nem is volt miután megtankoltam még egy jó 40-50km-en keresztül. Azonban rá pár napra lemostam a motort, egy délelötti napon, majd délután elindultunk volna motorozni, de ezt 10 km után a motor már nem így gondolta. Gondolt egyet és elkezdett fulladozni a motor és megállt... utána már nagyon nehezen indult el, mentünk tovább, gondolván valami mocskot kaphatott hátha kijön belőle, de nem.. ez után megint megállt (persze...), felhívtam egy szerelőt aki azt mondta, hogy miután lemostam biztos a blokkon lévő víz párolgott el és ez miatt megfulladt a motor, mert miután kihűlt és elmentem vele motorozni gond nélkül ment tovább 10-20 kilómétert...
Elvittem szerelőhöz, olajcsere fékbetét cserére, mondtam, hogy nézze át, hátha lát valami hibát, de azt mondta pöpec kis gép, semmi baja ennek, de mikor másnap mentünk volna túrázni megint megállt miután a városban kavincoltam a többieket összeszedve. Természetesen szerelőt nem lehetett elérni, hogy megmutassam a hibát neki.
Tegnap kiszedtük a gyertyákat, elég ratyin néztek ki, de ez sem oldotta meg a gondokat.
A feszültségszabályozót néztük miután leállt, nem volt tűz forró, az akksit pillanatok alatt fel tudja tölteni, ma kimérjük ettől függetlenül mindkettőt, hogy van e rendesen töltése. Esetleg valakinek van valami tippje, hogy mi az amit még átnézzünk, vagy találkozott már valaki ilyen problémával?
A válaszokat előre is köszönöm.
Cmsn bár ott 89-ehhez nincs,91-és 600 ahhoz van,45-46 euró plusz posta.
Én rakerdeznek itthoni honlapra,legalabb a postát megsporolod,vagy bontott,ebayes esetleg egy manualis feszítő.
Bocs nem lánc érdekel hanem feszítő :D Kora reggel benéztem hát az egy jó kérdés :(
Szia ha a cbr500f edhez kell milyen évjáratú? Én ilyet vettem de még nem került beszerelésre ez szétszedhető így nem kell bontani az egész motort. http://motoralkatresz.eu/termekek/Morse/82RH2015_126_vezermulanc/
Nekem így néz ki,de a többit nem látom
A servicemanual elején le van rajzolva hogy kell elvezetni