Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtok jó helyet ahonnét vez mű lánc feszítőt tudok rendelni? Köszi!
Hali!
Ha valakinek szüksége lenne egy lambdaszonda kiiktató-ra F4i-hez,nekem van egy. Pici pénzért
Sziasztok!
2002-es F4i hez előre Brembo SP vagy Gyári szinter betétet vegyek utcai hadználatra? Hátulra is ajánljatok, bevált betétet. Köszi!
Én 10:20 kor, cimborák meg 11:20 kor
Talán lesznek még típustársak
Én megyek 15:00-re vagyok jelentkezve
Elől a két vázmerevítő között van?
Így kell a kuplung bovdent elvezetni?
14.-én H Ringe valaki?
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy az miért van mikor elakarok indulni hideg motorral akkor komolyabb szemrevételezésnél nem működik a benzinpumpa.Megáll a motor nafta híján és kell egy darabig indítgatni hogy elinduljon utána semmi baja.Vélemény remélem nem cserés lesz mert akkor tram tram... :D
Éhes malac és az ő makkal álmodása!
Hagyd most , ha nincs akkora baja , pl nem ment széjjel a golyókosár a télen ki kell venni a blokkot széjjelbontani és akkor kicserélni .
Kuplung bovdent hol kell elvzetni? Jobbra fordított kormánynál feszül. Elindulni furmányos. :)
túl szép lett volna :(
Hát igen megnéztem a szervíz könyvet, hornyos csapágy nem kihuúzható.
hétvégi gurulás
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy szerelőt, aki ismeri a típust és nincs épp tele munkával Budapest környékén? Visszaolvastam, láttam másnak is van rezonancia problémája, viszont nekem már zavaróan erős. Ezt szeretném megnézetni. Köszi! Szép napot mindenkinek!
Úgy van ahogy a STRZOLI írja , a csapágy oldalirányú stabilizálásához van a külső gyűrűben egy nút, és abban egy zéger-gyűrű
ami a csapágyat stabilizálja és a helyén tartja a tengelyirányú erő ellen.
Sajnos nem!
Biztos hogy nem szeded így ki,sajnos a miénknél van a csapágyban egy nút és abban egy biztosító gyűrű vagy mi ez meggátolja a kiszedést sajnos pedig jó cucc nagyon.
Az a csapágy zöröghet ha már szögletes a golyó. Behúzott kuplungnál a futógyűrű belső felének feszül, ilyenkor csendben van. Aztán felengedett kuplungnál zakatol. Majd megnézem blokkbontás nélkül cserélhető-e.
Ahogy néztem nem sok a különbség,idomok,van egy kezdetleges ramair szerű cucc.
Talán még azok gumicsövek az elején.
De lehet tévedek.
Ez jó kérdés, mivel szerintem te az utolsó szériás f2-re gondoltál és az első szériás f3-ra
DE a fő különbség az első fék mivel az f2-esen sima tárcsa van az f3-ason uszógyűrűs a fékrárcsa, ebből kifolyólag a felni is más.
Műszerfal egység ugyanúgy más. Motor fő részei között nem túl nagy a különbség. Még idomzatban lehet eltérés de az utolsó f2-nek ugyanolyan a farokidomja is mint az f3-asé
Ha tévedtem volna akkor elnézés :)
Sziasztok!Valaki tudja mi a külömbség az f2 és az utolsó szériás f3 váza közt vagy csak az idom más?
Elvitték mind!!