Most hogy a leltár megvan a jó nagy felnőtt legómról több apro kérdés felmerült.
-a faridom két oldalát tényleg csak egy műanyag elfordítós rögzítő bizgere meg két gumiba nyomott műanyag fül tartja?
-a fejidom két oldala a tükörtartó és egy csavar fogja oda a vázhoz meg az oldalidomhoz van csavarozva és annyi?Továbbá a lámpa tartó idomot is csak a gumiágyba dugott két stift és a két szélébe akasztott oldalidom felső fogja a motorhoz?
-aztán van egy gumicsövem amihez szerintem köze van a két vadriasztószerű fém valamihez és a váz mentén futó csőhöz,legalábbis a manualt figyelve ez jött le de mi a tosz az?
Azonkívül az idomokat a vázhoz elöl a fejidomtartó tükörtartó részén kívül alul semmi sem fogja?Csak egymásba kellcsavarni a füleknél fogva oszt cső?
Na és még mi ez a két drót valami meg az az egyenes polctartóhoz hasonlító vasdarab?
Egyáltalán köze van egy F3-hoz?
bocs lesznek még kérdések de most ennyire futotta.
Hát... elég fos lett az oldal. Pár napja kerülgetem de egyenlőre nem jó a tetszési indexe. Kíváncsi lennék aki "kifejlesztette" hány hozzászólást tolt be, vagy nézelődött a hozzászóló haverok között.
De azért látom egy-két ember pörgeti a karaktereket.... eljött a tél és vele együtt a szájkarate ideje is. Ez nem jó, hiszem egy valag spam-ot termel ide ahelyett hogy értelmes infókkal traktálnátok egymást.
Nevezzünk ki mindenkit győztesnek és akkor végre mehetünk együtt a kocsmába sörözni.
No hogy írjak valami "szakmabelit" is..
A motorom ami jelenleg egy torzo kezek lábak nélkül vissza fogja kani az eredeti színét így határozott a befektetők többsége annyi upgrade azért jut h a színe nem egyszerű kék fehér hanem kagylóselyem fehér és kék lesz illetve Pohi bronzos felnije fog játszani.
Szóval szép lesz... szép lesz?
Dehogynem,csak kiheverem a bejglikómát.
A szenteste utáni napokra alapos takarítás,fékek rendbetétele,az idomok hejrerakása,idomtartó,és az hogy saját tankból szipkázva a benzinz kipróbálható futó darab legyen,utána kis pihi és egy alapfoku pályára igazítás jön.
jah,köszi.
Ez így még karcsú.
Csak azért raktam rá a ruhát hogy lássam mi hibádzik,mi az amin javítani kell.
Egy jobbos belső betét tuti kell még mert csak az 1/10-e van meg,a bontott fekete felső résznek egy füle hiányzik és van egy repedés az landol majd müanyagosnál,és a fejidomtartót hegeszteni kell mert egy marha előző tulaj levágta a tükörtartókat róla.
Na meg a tank kipucolása.
Ezek a tervek két ünnep közt.
Mi van nem vagyok egy napig aztán a vér folyik.
staight_edge ! Ne húzd fel magad, szerintem atix nem úgy gondolta, meg ha jól emlékszem szmájlit is tett a Suzi-s "beszóláshoz" :)
Szóval BÉKE!
Amúgy mi ez a szar ez az új SM???
Monnyon le!
Most hogy a leltár megvan a jó nagy felnőtt legómról több apro kérdés felmerült.
-a faridom két oldalát tényleg csak egy műanyag elfordítós rögzítő bizgere meg két gumiba nyomott műanyag fül tartja?
-a fejidom két oldala a tükörtartó és egy csavar fogja oda a vázhoz meg az oldalidomhoz van csavarozva és annyi?Továbbá a lámpa tartó idomot is csak a gumiágyba dugott két stift és a két szélébe akasztott oldalidom felső fogja a motorhoz?
-aztán van egy gumicsövem amihez szerintem köze van a két vadriasztószerű fém valamihez és a váz mentén futó csőhöz,legalábbis a manualt figyelve ez jött le de mi a tosz az?
Azonkívül az idomokat a vázhoz elöl a fejidomtartó tükörtartó részén kívül alul semmi sem fogja?Csak egymásba kellcsavarni a füleknél fogva oszt cső?
Na és még mi ez a két drót valami meg az az egyenes polctartóhoz hasonlító vasdarab?
Egyáltalán köze van egy F3-hoz?
bocs lesznek még kérdések de most ennyire futotta.