Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt várd meg mi lesz a tankkal.Már kipucoltam.Épp nem lukadt át.Sajnos az állás sokat pusztított rajta,alul a benzincsapnál összegyűlt a víz felül meg 3/4-nél meg nem volt benzin.
De haladok,valszeg nyáron kap egy erről vélemény?

http://totalbike.hu/magazin/tantiszt/
Igen.
Végre kezdesz magadhoz térni......a hömpölgés kezdetének örülő smile
Szerintem nincs azzal baj, ha postázom neki. Még az is lehet, hogy én viszem el neki, hogy ráhallgassak arra a motorra, ami Tasi szerint úgy jár, mint egy suzuki. pontleszarom szmájl
Bejgli lesz?.....nyálcsorgatós smile
Úgy gondoltam te elhozod.(fetengős....)gombokért.
Bakker, ma sem sikerült olyat kérned ami nincs......Szétrobbanok az idegtől smile
Nem sürgős.Karácsony van,a fű se nő.
Jelenleg igény van,de lustaság is.Jelenkezem amúgy is a felni miatt.
Sürgős a dolog? Kora tavasszal viszem a gépet Chubbyhoz, amúgy meg Gödöllőre szoktam járni. ;-)
Vigyázz, mert két tétel után már házhoz szállítást kér.....garasdezső smile
F3-hoz nincs, de ha igényled, szerzek.
Légszűrő momentán.
De hogy mikor jutok el valahova is gödöllőn kívül.
Me többesszámban kérdezted. Vagy láttál még valamit ott, ami esetleg kéne? mittoménmilyen szmájli
De.De mért is?
Egy van benne.Csak ki kéne cserélni a koszos tank miatt.Venni nem tudtam mert nem adtak el egyet se.
A másik megy öcskösnek karira ...... hullahoppozós smile
El. De egy nem elég? (jojózós szemű szmájli, fetrengős szmájli)
Szerintem öltözz ki.Bruhaha.
Huhh jól néznek ki.
Eladóak?
Akkó most bevariálok : bruhaha
Tessék, itt van pócon.. Kettő is :D
Pláne hogy öcsém volt és ő nem vörös óriás hanem szürke.Muhaha.
Ja. Meg minek vesz koszos benzint. :-D
Azért néztek nagyot, mert nem értették, hogy egy kengurunak minek egy benzinszűrő... muhaha
Srácok,ha valaki tudná mondani hogy az F3 benzinszűrőjét mivel lehet kiváltani az jó lenne.
Tippem szerint a sima autó univerzálisnak kisebb a csőre,és elég hulladék a kivitele,de legalább olcsó és kapható.
Esetleg a fóti wilkernél jobb céget,ahol nem néznek nagyot hogy egy 18 éves motorhoz gyárit szeretnék venni,vagy felőlem nézzenek csak legyen polcon és meg is találják ha már bemegyek.:-)))))))))
Lehet már nagyon karácsonyi a hangulat.