2005-ös F4i-n kellene hajtásláncot meg fogaskerekeket cserélnem. Hát marhára nem jöttem rá, hogy pontosan milyen kell. Valaki megtudja mondani milyen szett kell hozzá?
Dusán
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben f4i első lámpa froncsor rész, mert az enyém angol és rohadtul nem oda világít ahova kéne.Törött lámpa is jó csak a froncsor rész ne legyen sérült.olyan sérült lámpa is jó aminek csak az üvege van megsérülve vagy törve de a lámpatest még jó.Légyszi szóljon akinek van eladóban.
seggre nem estem mert kijött így kijött 250 US dollárból a komplett váltó szállítással együtt,ha csak a váltókerekeket veszem itthon ami rossz volt benne akkor is több lett volna,így meg egy komlplett váltót kaptam váltódobbal mindennel együtt....úgyhogy nem kellett előtte leülnöm seggre nem estem csak tényként közöltem..
Akkor neg azt a 954 es bontott motort próbáld meg aminek a linkjét küldtem úgy láttam volt a cuccok között sebesség szenzor,nem régi hírdetés tehát még biztos vannak cuccok a gépből.
...amúgy meg tavaly a vátóm ment szét,kidobálta a 3-at,nem volt mese szét kellett szednem,találtam hozzá bele való bontott váltót,igaz Amerikából küldték,a posta többe került majdnem mint maga a cucc..aztán összeraktam,igaz így is több mint egy hónapig állt a motor szerelés alatt,de hogy milyen spének voltak az olajpumpa szűrőnél,levideóztam ...durva
..valóban igazad van...ez 929-es de a blokk benne 954-es..csak nem akartam belemenni hosszabban,persze már Én így vettem,állítólag olaszból származik a paripa,sztem ott cserélhettek blokkot benne
Nekem az előző tulaj tuning betyár volt.
A képen ahogy látod fogta és kb félbe vágta a kuplung karral együtt.
Lehet könnyebb lett így a gép.
Első tárcsákat fel akarom szabályoztatni, mert minimálisan pulzál.
200-ról ha fekezék akkor is minimális. Maradhatna így is de zavar,és én jobb szeretek csili-vili tökéletes géppel gurulni.
Elvileg új betéteket kapott és utána kezdte el.
Szerintetek mit csináljak vele?
Ez egy 929 es ezért csodálkoztam a sisakos képnél hogy nem 954 nek a tankja van a képen,de azt hittem eladtad és vettél egy 954 est
Ezt te írtad
"Speedsenzort - kilométerórajeladót - keresek 954-esbe,ha tud valaki bontottat az érdekelne az enyém néha müködik aztán gondol egyet és Nullát mutat egy darabig,és ez így megy...néha jó néha meg nem..bosszantó "
De magyarán szólva neked 929 hez kell az a sebesség szenzor.
Hello !
Ilyen lesz a tiéd is ? Megmondom őszintén a gyári sokkal jobb ! Ez nagyon jól néz ki meg design-os meg minden,de nem adja azt a hatást mint az eredeti gyári!
itt tudsz venni összekötő csövet