azonnal kéne nekem egy fejidom, 2003.04-es f4i-re. merre keressem, esetleg konkrét ajánlat?
szín mindegy, egy jó állapotú _gyári_ idom kéne pályázáshoz 1-2 napon belül! utángyártott nem jó, de az nem baj ha sérült és a szín tényleg nyolcadrangú csak fel lehessen rakni javítás nélkül legkésőbb csütörtökön!
Közben én is szét szedtem , az enyém is volt már forrasztva már nem az eredeti fekete gömb alaku valami van rajta . Lehet nem ártana már újra forrasztani mert pénteken szórakozott megint és általában ezt este játssza velem :D
Igazad volt! Most belenéztem és a piros-fekete vezetéket ami az önindítókapcsolóhoz megy elengedte a forrasztás. Ha egyáltalán forrasztás, elég érdekesen van odapöttyintve ilyen gömbalakban és le van kenve valami fekete szigetelőanyaggal. Nem tudom hogy hogyan rakjam vissza. Valami ragasztós megoldással oda tudnám rögzíteni, de az elég gány és rövidtávú megoldás lenne.
Forrasztópákával szerinted érdemes megpróbálni?
Szia! Lehet. Közben arra jöttem még rá, hogy ha a billenőkapcsoló refi állásban van és meghúzom a fénykürtöt, akkor mindkét izzó világít (refi+tompi). Lehet akkor a billenőkapcsoló kontaktol vagy mint nálad az indítógomb?
Szia ! Nekem hasonlót játszik néha motorom , de nekem nem a biztosítékkal van a baj hanem az önindító gombja kontaktol , átfújtam WD40-el és utána működött , szét kellene szednem a kapcsolót és kitakarítani . Lehet te is ezzel a problémával küzdesz
Meg tudja mondani valaki, hogy F4i-n a tompított fényszóróhoz melyik biztosíték tartozik, illetve hol található?
Nem világít a tompított és a refi csak a fénykürttel kapcsolható be (a billenő gombbal nem). Kivettem az izzót, de külső áramforrásra kötve világít. Gondoltam valamelyik biztosíték a felelős.
Előre is köszi a választ!
Ami nekem van gumiharang az a h4esre jó azon zár de a h7esen meg lötyög.Akkor gondolom ki van az is cserélve.A rögzítő pecek is más más lehet mert vagy 1 centi hely van a h7es égő meg a fül között,vagyis nem rögzíti az égőt mert nem éri el.azért szeretnék mindenről képet részletgazdagon hogy lássam hol a hiba mit kell cserélni stb.köszi azért infót
Az égőt egy V alakú fém leszorító huzal rögzíti a helyére egy bíztosító csavarral rögzítve. A csatlakozó meg simán rá van dugva az égő 2 ágú villájára ! A gumiharang meg rá van nyomva a lámpa peremére ! üdv.
jó kép és ami a h7re megy csatlakozó műanyag foglalat az hogy néz ki?Azt fogja a gumiharang?Ami meg a lámpa foglalatban van égő azt mi rögzíti?Köszi a segítséget
Hali!
Van gumiharang rajta de nem tudom hogy jó-e mert h4re rámegy feszesen de hogy van ez a h7-es égőnél?
mire megy rá a gumiharang?A H7es égőnél hogy néz ki az egész,a csatira megy rá a gumiharang vagy hogyan van ez az egész?szeretném valahogy úgy megcsinálni mint a gyárinál de ahhoz azt látnom kéne.Azért köszi
Szevasztok fórumlakók!
Pénteken hazahoztam a szeretett cbr 600 f4-est,végre valahára
Szeretném megkérdezni a dupla lámpásosokat hogy hogyan van rögzítve a H7-es égő és milyen a csatlakozó hozzá mert jelenleg H4-es égők vannak benne és valami borzalmas a világítás.A tompított valahova a 4.emeletre világít,a refi még szarabb....örülnék ha lenne valakinél elfekvőben pár kép a pontos rögzítésről és a csatikról meg a gumiharangról...
Üdv.:Ády
Ui.: amúgy karbis gép de injektoros fejidom van rajta('99évjárat)
Megőrjít ez az idő, múltkor Kakucsról hazafele majd meg fagytunk, most meg Alsóőrsön ránk rohadt a ruha. Miért nem lehet 20-24 fok miben a legjobb motorozni
[25677] május 30. 14:58
CBR 600 F4 sport bontódik. 70/6321-829
válasz erre