Köszi, ott én is néztem, de nagyon soknak tartom amit kérnek érte! Még a 650-en is sok!
Inkább veszek olcsoban egy vfr-t!
Szerencsémre pályán menten egyel a kakucsringen és nagyon megtetszet és találtam is 520-ért!
Szép estét!amúgy én is részletre veszem meg a kicsikét van most egy 400-as cbr ami tiszta fullos max benzin kell bele Jövő honnapban kezdem a jogsit mert nem akarok lecsúszni a nyárról!
Amugy cbr-re hátulra mekora gumát lehet felrakni 110 120? amit még nem húz nagyon ösze a felni...
akorára Gondolok mint Rockyé az övé mekora tudja valaki?
Nekem csak sokkal veszélytelenebb körülmények között volt defektem, kitoltam a motort a garázsból, beindítottam, fordultam ki az utcából, hát össze vissza járt a segge képes voltam 20 méteren defektet kapni
Ma elmentem motorozni mert szép idő van mentem 50km-ert hazafelé tartok szép nyugiba beérek 1 faluba 60 körül haladok és elduran az első gumim szerencsére megfoktam és nem dobtam el a vasat de viszont holnap megyek az új gumákért Micheli pilot
Inkább veszek olcsoban egy vfr-t!
Szerencsémre pályán menten egyel a kakucsringen és nagyon megtetszet és találtam is 520-ért!