Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez az! Senki sem ír semit! Kihalt a fórum!
ebben az időben?
Na mi van, mindenki motorozik csak én ülök itthon.
Meg volt a kár felvétel ugy h várom a szervízhívását az összegröl amiböl összerakják a CBR-t!
Aztán remélem több autos nem nagyon akkar elém kanyarodni miközben elözöm!
ugy hogy egész hétre havazást mond pedig azt hittem már jön a jó idő,de ezek szerint nem
Hello!
Tényleg csak áprilisban nyit meg a Kakucsring? Hogyhogy?
ez jó kép lett, ezen flesselek 2 perce :)))))))))
unatkoztam, beteg vagy, picit photoshoppoztam:
ja kell a fehérje és a szénhidrát a gépnek!
Tuddom, de a közelben nem volt semi ilyesmi bolt és mert volt nálam tartalék kicseréltem az elvágotatt!
Lehet még műnyagboltban, mezőgazd boltban, és állítkereskedésben is csövet venni, nem benzinállóak, de hazamenni jók.
Na sikerült ilyet szereznem a mocchoz
hamburger? ez szép. de még 100x jobb mint a fagyi vagy a cukor :)
gondolták sokat eszik a gép világos
Bátyám haverjának az mzjének a tankjába egy fél hamburgert nyomtak bele!
Hát de akkor én mit fogok csinálni? egyébként meg főleg a pénz hiányzik....
jobb mintha fagyit nyomattak volna a tankba :))))
neki nem volt
Akumulátoros simsonban gyárilag van tartalékcső.
Simán jó hozzá az akku savlefolyója.
gyorsan megnéztem az Mz-en h nekem rendben van-e!
Gyerre hozd át haverokal gyorsan összedobjuk neked és már mehetsz is ugy sincs most semi szerelni való itt! Most segítettem egy 11.-es gyereknek, mert valaki poénböl elvágta a benzin csövét a simsonján nálam meg volt tartalék cső!
Mondom, minimum egy év... anyagiak, meg szabadidő hiányában...
Tényleg ha addigra kész lesz a Jawa gyerre te is!

Haverral megbeszéltük ha nekem is meg lesz a vfr, akkor ki megyünk egyszer idén Hringre!
Nekem meg egy 350es jawa versenygép , te olyan könnyű vele manőverezni, jobbra kicsit nehezebb fordulni vele, mert a jobb vállamra akaszthatom jelenleg a vázat
Ember én is az vagyok, de ha már megszülettem akkor vállalják a követlkezményeket
És most én is boldog vagyok, barátnőmmel nagyon boldogok vagyunk már 10 hónapja...
Cafe racert faragok az igaz, de egy éven belül tuti nem lesz kész, na és most itt válaszolok száguldozónak... a jawa jelenleg annyi darabban van ahányban csak lehet, most a vázzal szórakozok, egyik helyről elveszek, másik helyre tezsek egy kis erősítést... szóval széppen nyugiban... ráérek én
Csak olyan elvonási tüneteim vannak , motorozni akarok