Na szerencsére én már csinálhatom az A-t!
Bele is őrülnék ha mégegy jogsit végig kéne vezetnem
Ha autós jogsinak megvan a rutin része akkor bejelentkezek a nagy A-ra is... az csak 30 az egész... és így kb egyszerre lesz kész... és csak egyszer kell kifizetni a jogsit...
"em ő fizeti a jogsit semmi köze hozzá, igen ő lakásukban élek, ez tény, de kértem én hogy megszüljön?"
bazz, inkább örüljél hogy élsz, ne legyél már emos :) van egy barátnőd, café racert faragsz, kell ennél több?
én sem rágódok ilyeneken már. Fél évet állt az RS, mire készlett most mankózok, nem tudok motorozni. Na és? Csodálatos ápolónőm (asszonypajtás) van, meg egy kib.jó mocim :) (én sem vagyok mindig ilyen pozitiv, de most igen ;))))))
Hát az az igazság sok ember integet, és a többsége csak hülye...
Bocs, de nem vettelek észre...
Ma viszont gasgasos ment el árpádhídnál, néztem a gépét, és bolintott, én is bolintottam ahogy szokás, de szerintem nem ismertem, bár ki tudja
Nem ő fizeti a jogsit semmi köze hozzá, igen ő lakásukban élek, ez tény, de kértem én hogy megszüljön? hát nem... és nem egy börtön ez, akkor jövök és akko megyek amikor akarok... ez van... de apám is úgy áll hozzá ehhez hogy ennyi idő embernek tanácsot lehet adni, de helyette dönteni nem...
mondjuk ez a jogsis dolog érdekes :) A létjogosultsága hülyeség, lófaszt se ér.
Viszont sok bírságtól megmenthet, szóval én is ezért csináltam meg az AKt :)
Engem nem nagyon pénzelnek, én keressem meg a pénzem javarészt!
Egyedül csak a védő felszerelést kaptam mert féltenek!
A cbr-t is ugy vettem meg hogy 3 nyaron és összi és tavaszi szünetben dolgoztam és amikor még lehetett!
Az mz is sajátpénzböl van! De a motorba sajnos beleszolnak ezért is csak elöbb a jogsi és csak utána a motor amit meg is értek!
hogy jön ide az életkor? énis 20 leszek, attól még nem azt teszem amit szeretnék. Itt lakok velük, ők pénzelnek javarészt, jogos hogy valamilyen szinten beleszólhatnak a dolgokba.
Ez az elmúltál már 18 duma akkor korrekt, ha saját lakásod van, meg önálló komoly kereseted :)
hát nincsen mit nemhiszem hogy túl sokat segitettem hát szép lassan csakösszejön! hát azért azis jóhír hogy nem téged kelett vinni "csak" a motort... nah vigyáz magadra csáó
Köszi!
Hát igen én is ezzen törtem a fejemet h 600-asra most még várni kénne egy kicsit!
Így magunk között szólva én is a vfr-t tartom a megbizhatobnak! (na most majd én is kapok a pofámra)
Ki is néztem kettöt csak hát mivel nem réggen sajnos elém kanyarodot egy autos és összetörve vittem haza a motort (szerencsére nem engem kellett) így most még várnom kell egy kicsit és csak ovatos fokozaton elöadni az "A,, jogsi lehetöségét a szülöknek!
Na majd csak lesz valahogy, mindenesetre kösz mégegyszer!
hát ahogy gondolod de én aztmondom hogy azért egy 600 a kis 125ös után sok.... jó lehet csak én nemtok motorozni.. amugy ninja hát tudom most fogom a savakat kapni de ugytudom hogy sok bajuk van énis aztakartam amugy cbr-nél meg megbízhatóbb a vfr de tényleg tedönsd el mert izlések és pofonok nekem böjött ennyit tudok csak mondani!
Valooo gondban vagyok!
Nem tuddom eldönteni 400-as vfr-cbr(csak ebböl kevés van és átlagban drága a cbr) vagy zxr400!
A Hondához huz a szívem de a zxr sem hagy nyugodni!
Lehet hogy inkább hagyom az egészet és veszek egy CBR600RR-t!
hát okés csak kiváncsi voltam amugy igen Z3 dh-zom még mindig! ebben az évben megint kimegyek pár versenyre jó motorozást mindenkinek és vigyázatok ám magatokra!
Ő nekki most egy zxr750-se van!