Versenypályán pont magasról lesz..om , élménymoci lesz, ilyennél nem nézünk ilyesmit (úgyse akarok vele 100kmeket menni rendszám lámpák és akármi nélkül ami szabályossá tenné )
Ja és arra készülj fel,hogy ha hajtod,kurva kikúrt okat zabál.Bár nálam ez az utólsó amit megnézek egy mocin a fogyasztás...Gondolom nálad se lényeg...
Hát ha sponsored by z3 akkor rendbe van, de akkor fizess
Egyébként én egy szép cafe racer tipusú mocira gondoltam, de lehet lámpát se rakok rá , ez majd még elválik, viszont az első dobfék jobban néz ki mint a tárcsafék egy ilyen gépen, viszont szarabbul fog, mégha kétkulcsos akkor is, mind1, így izgalmasabb
Hát ráhasalva elméletben egy 70kilós pilótával 128at megy, na most ha mocijába belepiszkálok és pörög mondjuk egy 10et, akkor szerintem nyugodtan leáttételezhetem, csak még nem tudom mennyira, majd kéne valami számítóprogi, nincs valakinek? nekem volt egy ilyen táblázatom...
Nem kell utcára megfelelni, kikönnyítek mindent ami bírja..., 156kg a gép száraz súlya és 26Le(eztet írja a kézikönyv) szóval én kb 50Le t szeretnék kihozni belőle, simsonból kihoznak 8Le-t akkor ebből is ki lehet hozni 50Le és kész
Azér délután mikor elnéztem simsonnak az durva volt
Dobféket meg cseréld le de azonnal Amúgy a 640eseken már tárcsa van (asszem)
Egyébként én egy szép cafe racer tipusú mocira gondoltam, de lehet lámpát se rakok rá , ez majd még elválik, viszont az első dobfék jobban néz ki mint a tárcsafék egy ilyen gépen, viszont szarabbul fog, mégha kétkulcsos akkor is, mind1, így izgalmasabb