inkább csak 30ast , hát a két hengernek közös beömlője van, most elmagyarázni nem tudom mert mindjárt bealszok , de bikepicsen találhatsz sok képet róla...
Hát jön is az biztos , egyébként meg nem marad gyári, egy olyan 30kgot le szeretnék faragni a súlyából , a teljesítményt meg minimum duplázni (hengerek reszelgetése, rezó kipuff, és egy membránt kéne még beszerezni, bár egyenlőre nem tudom hogy hogy szerelem be, és hogy csak egy karbi legyen, vagy inkább kettőt kéne valahogy belefaragni, mind1, majd kiderül ha szétkapom és látom magam elött)
nekem van egy,45 lovas azt mondták,ora szerint 210et mentem,de még ment volna a csillagos égig,csak nem akartam minden sebességi fokozatban kerékre áll,egykettes ninnyát aláztam vele!
Mi a véleményetek a cbr 125ről?Azthallottam 180 a vége de nem megbízható és sok olajat is fogyaszt,meg aztis mondták 10 eztrenként dugócsere.Ja meg fűnyíró hangja van és füstöl,büdöset fingik.Igaz ez?
hát sztem jobban jártok vele,mint mi a (mil)kivéy-ekkel bár különösebb panaszom nincs rájuk,egyszerűen szarok (ha valakinek az van,akkor nem gondoltam komolyan )