dehogynem!sztem ha fele annyira örülsz neki mint én az mz-nek mikor meglett...hazauton...hát...le nem vettem volna a futorol a szemem! komolyan 20 tekilával nem volt ilyen jokedvem!
nálunk azt a nővérem kap.kb fél éve győzködöm ősöket h ha vmennyit ér az életem hadd kapjak már karácsonyra egy vmi ruhát magamra.tesom meg megemlitette h kéne 1 laptop.másnap utalva lett neki a pénz!
De már véget vetettem neki , kiöntöttem a tank tartalmát..., 24. éig most nem nyúlok hozzá, viszont akkor fogom és az utcsó csavarig szétkapom , csak elötte rendet kel rakni a sufniban , na az kemény meló lesz
jah mi a motoros ruhával vagyunk így,amiről én semmit sem tudok elviekben,gyakorlatilag pedig már sáros nem tudom h fog kinézni így a karácsonyfa alatt...
Ki mondta hogy müködik? ha beindulna hazaj9ttem volna vele a hegyen, mert légvonalban itt van egy köpésre a hely ahol vettük... így kicsit meszebb volt...
Azt mondta forog a motorja, de se gyertya nincs, se trafó, és a tankban már megindult az evolúció
Még nem ültem rá, első fék nem fog, hátsó mondjuk fog, de ez még kimaradt, mondjuk tökmin1, gurulhattam volna, szomszédok már úgyis hülyének néznek(talán jogosan ), majd gurulok vele karácsonykor, mivel ez karácsoni ajándék fatertól, szóval erről még nem tudok
Elmentünk érte peugeot boxerrel, és csak ki kellett tolni az udvarból és feldobni a platóra... egyébként meglepően jól gurul...nincs is annyira berohadva, telókkal szerintem még meglesz a bajom, de nem baj, azért vettem hogy legyen mit szerelni...
Cafe racer lesz belőle, de csak így hobbí szinten, mert igaz hogy rendszáma van, meg adásvételi is van, szóval nem lopott..., de átalakított mocit itthon forgalombahelyezni...
http://www.rc-piac.hu/index.ph...
El se hiszed mennyire örülök ennek az ócskavasnak
Azt mondta forog a motorja, de se gyertya nincs, se trafó, és a tankban már megindult az evolúció
Cafe racer lesz belőle, de csak így hobbí szinten, mert igaz hogy rendszáma van, meg adásvételi is van, szóval nem lopott..., de átalakított mocit itthon forgalombahelyezni...
Vicces vagy