kössz a tippet de sportorvos nemtalált semmi halálos dolgot mondjuk tavaly először nem kaptam meg a sportorvosit csak miután beutalt a korházba teljes kivizsgálásra és ott az okosok aztmondták hogy sportolhatok...szerencsére
Hát ez éppenségel középen teljesen szétnyílt és csontig szétszakadt,egy buzi volt román katonaorvos le is akarta egyből vágni,de aztán jött egy másik doki,mekkora mázli...
Engem a gördeszkázás írt le teljesen fizikailag. De ha jól tudom ezzel Bencce is így van valahogy
Egyszer elszakadtak a szalagok a jobb bokámban és utána ahogy újra deszkázni kezdtem a "felépülés után" egyre-szarabb lett hónapról hónapra. A legviccesebb az volt hogyha megpróbáltam lábújhegyre állni akkor full beremegett az egész bokám. De ez séta közben is elég kellemetlen lett egy idő után.
Én sose törtem el, de egy párszor már nézett ki így, nincs egyetlen egy testrészem sem ahonnan ne hiányozna egy kevés husi meg miegymás a fejem az egyetlen ahonnan nem motor szedett ki alkatrészeket
Egyértelmű +kocsi! De ez már 5 éve volt,csak sajna egyre szarabb lesz,de,ha nem lenne szar a szemem,akkor simán futhatnék,mert szerencsére nagyon jól felépültem.
Egyszer elszakadtak a szalagok a jobb bokámban és utána ahogy újra deszkázni kezdtem a "felépülés után" egyre-szarabb lett hónapról hónapra. A legviccesebb az volt hogyha megpróbáltam lábújhegyre állni akkor full beremegett az egész bokám. De ez séta közben is elég kellemetlen lett egy idő után.