az a baj a fórumon keresztül történő sértegetősdivel hogy igazából nem valami hatásos. Ez a Gábor fiú elvileg már látott minket Kakucson motorozni, tehát fáradság nélkül odajöhetet volna hozzánk és szemtől szembe közölhette volna a rólunk kialakult véleményét velünk de valamiért nem tette. pedig az sokkal hatásosabb lett volna.
Így igaz,MZ-t 20 év után helyeztük forgalomba,addig azt se tudták ,hogy létezik.
Vámosok köhögtek vmi adó felől,aztán nem kellett fizetni semmit joghézag-kiskapu
Ezzel a rendelettel kb meg is szüntetnék a sok behozott szutyok olasz motornak a forgalombahelyezését.... pl rs125, de még lehet az új rs125-sem teljesíti az euro3-mat
Szerintem ez nem a műszakivizsgáról szól, hanem magáról a forgalombahelyezésről. Attól hogy mondjuk lejár a forgalmija egy gépjárműnek, attól még le lehet újra vizsgáztatni késöbb, de ha a forgalombahelyezésről van szó (tehát első alkalommal kap forgalmit a jármű) akkor már más a szitu. De szerencsére Magyarországon élünk. Itt mindent lehet, még azt is amit nem.
Ki ez az Italymot? Nevetséges hogy mekkora egy bunkó paraszt! Az ilyen embereket még kinevetni sem tudom annyira szánalmasak, inkább elszomorít hogy ilyen emberek is vannak
jó azt tudom elis visszük... de nemis azért most akinek leár a műszakija nemtom pár év múlva akkor ez miatt nemis kaphatja meg rá újra vagy mi? ez nekem kicsit kínai no mind1 holnap bemegyek a hondába...
Vámosok köhögtek vmi adó felől,aztán nem kellett fizetni semmit joghézag-kiskapu
Ki ez az Italymot? Nevetséges hogy mekkora egy bunkó paraszt! Az ilyen embereket még kinevetni sem tudom annyira szánalmasak, inkább elszomorít hogy ilyen emberek is vannak