Egy olyan tetoválás ami az egész kart a csuklótól a vállig lefedi és mondjuk ilyen jakuzás sárkányos témát ábrázol, mibe kerül nagyságrendileg? Ezt csak úgy kiváncsiságból kérdem, nem konkrét a dologcsak nagyon tetszik
egyébként a saját tetoválásaidat magadnak csinálod?
Nekem a gyári D.I.D. lánc 16.000 után adta meg magát. Utána egy RK láncot tetettem rá. Az is 16.000-nél pusztult meg. Most megint egy ilyen RK láncot tettem rá mert negyed annyi az ára mint a gyári D.I.D. láncnak és ugyananyit bír. 5000valamennyi volt az RK lánc ára.
de nézd meg itt www.arata.hu
nekem az fzr-re 14ből megvolt a lánckerékszett, lánc-csere.. nehogymá egy ilyne kismotoron mint a cibere ne legyen negyed óra kicserélni.. nehogy adj érte pénzt bárkinek is!
Szerintem láncot ráérsz cserélni még bár énsem tom mennyinél kell Szerintem elég lefújni.Itt kérdezhecc sok hülyeséget,ez nem rs 125 topic itt szabad...
És ezekhez mennyire lehet otthon hozzányúlni? Gondolok itt lánckerék és lánccserére pl. De gondolom ti jobban tudjátok h mire kell figyelni, javítani...
Csak pl van aki azt mondja h ilyenkor olcsóbbak, van aki meg azt h jobb szezonra felkészített mocit venni tavasszal. Csak szerintem ez lutri h ki készíti fel szezonra, és télleg azért drágább-e.
Egy olyan tetoválás ami az egész kart a csuklótól a vállig lefedi és mondjuk ilyen jakuzás sárkányos témát ábrázol, mibe kerül nagyságrendileg? Ezt csak úgy kiváncsiságból kérdem, nem konkrét a dologcsak nagyon tetszik
egyébként a saját tetoválásaidat magadnak csinálod?