miért a 125 ös yamahára miért nem mondhatok semmit? nincs is senkinek, nem bántok vele senkit. itt most pályázásról beszéltetek tehát az rs-re szavad nem lehet a cbr 115 kiló az csili vili szar meg 130... Minek?
Nem cserélem le a kisCBR-t. Utánaszámoltam és ha a 600RR-rel kellene jövőre melózni járnom akkor havi 50ezret kellene benzinre, gumire, olajra stb-re költenem, mivel odavissza 100 kilométerre lakom a munkahelyemtől. És akkor a hétvégi élvezkedést bele se számoltam. Ugyanez a költség a kisCBR esetében havi 15ezer forint. Szóval 10 hónap alatt megspórolok annyit a kisCBR-rel, mint amennyit kapnék érte. Pöcsfej lennék ha eladnám. Szóval inkább kicsit több hitelt veszek fel a 600RR-re és megtartom a kis kékséget magamnak és két CBR-em lesz .
Na ez az az ár amennyiért nem fogja megvenni senki Én 129-ért vettem vacsiúj Alpines rucit és 30-ért szintén új AXO csizmát. Az 160ezer forint. Namost az a 40ezer különbség nem ér meg annyit hogy valaki egy telibeizzadt használt ruhát vegyen használt csizmával
Eladó Shox bőrruha és Onza csizma!
¤ S ű r g ő s ¤ ! A ruha Full protektoros és koptató van rajta!
Tel: 30/6802519 Ár: a kettő együtt 120,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
december, január, február... és ha nincs szerencsénk akkor március is ratyi még. Általában márciusban még hó is szokott néha lenni. Pl. a Budapesti motorkiállításon mindig le kell takarítani a hótól a streetfighter placcot.
hát jah. Már a hírdetéseket is töröltem. Szóval jövőre leteszteljük majd hogy az R125 is ilyen simán lenyomja-e a CBR-t mint a TZR tette azt idén
¤ S ű r g ő s ¤ ! A ruha Full protektoros és koptató van rajta!
Tel: 30/6802519 Ár: a kettő együtt 120,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu