Ha értesz hozzá vagy motorszeerelő vagy akkor mindenféleképpen magadnak csináld.De nem hiszem hogy minden motoros ért a motorszereléshez,pláne egy lány.Ezért ajánlottam a Pardit.
Szia!
Köszi a tanácsot, azt hiszem megfogadom.
Mondjuk ami tényleg mázli, hogy kb 5 percnyire van gurulva a Pardi, ráadásul nem csak tőled hallottam pozitív visszajelzést. A Louisosok is igencsak dícsérték és ajánlották. Szóval azt hiszem ha lemegy a lázam és motorozás képes leszek, elhozom a mocit és viszem Pardiba
Hopp a szervízről jut eszembe. Sík ideg vagyok!
Az ember, akihez vittem a mocit, múlthéten felhívott, hogy kicserélte a fékkart, de sajnos fekete a fékkar. Ezen kívül semmit nem csinált!
A nyomorult indexrelé még mindíg nincs meg.... Állítólag már kettőt rendelt, de egyik sem jó bele. Szerintetek is full átb@szás az egész?!
Ami fix, hogy soha többet nem viszem oda a gépet... a közelben vannak a Pardi hondások, azt hiszem ezentúl oda viszem.... Vélemény?
az itt a baj hogy sokan úgy képzelik el a téli motorozást hogy farmer, nyárikesztyű és fogösszeszorítás.. pedig megfelelő téli motorosöltözékben lófasz. még a bélés sincs benne a nacimban...
1etértek. Én a két kezem odaadnám azért h motorozhassak, annyira hiányzik. Néhány gyaur meg itt rinyákol h hideg van... wáááá. adjatok 1 motort! tőlem aztán úgy teázgattok a meleg szobába amíg én motorozok :)))
Köszi a tanácsot, azt hiszem megfogadom.
Mondjuk ami tényleg mázli, hogy kb 5 percnyire van gurulva a Pardi, ráadásul nem csak tőled hallottam pozitív visszajelzést. A Louisosok is igencsak dícsérték és ajánlották. Szóval azt hiszem ha lemegy a lázam és motorozás képes leszek, elhozom a mocit és viszem Pardiba
1 jótanács:Csak és kizárolag márkaszervízbe vidd a motorod ha nem akarod hogy lehuzzanak.
Az ember, akihez vittem a mocit, múlthéten felhívott, hogy kicserélte a fékkart, de sajnos fekete a fékkar. Ezen kívül semmit nem csinált!
A nyomorult indexrelé még mindíg nincs meg.... Állítólag már kettőt rendelt, de egyik sem jó bele. Szerintetek is full átb@szás az egész?!
Ami fix, hogy soha többet nem viszem oda a gépet... a közelben vannak a Pardi hondások, azt hiszem ezentúl oda viszem.... Vélemény?
Csak a pályaidom, a nyitott kipuff és 14-es fogaskerék. Ennyi