Hali. Érdeklődnék, hogy egy CBR 125 ből, ha gyárilag le van folytva hogy csak 80at menjen azt meg lehet e oldani valahogy hogy többet is tudjon menni legalább 100-120at?
ezzel fogalmam sincs mit akartam mondani, mind1...
Még az ágyat kellett volna kicserélni, mert nem is túl nagy meg nem is túl masszív
A saját szobámra meg egyenlőre nincs keret , ha lenne rá akkor is inkább valami motort vennék
Domec! grat a műanyag csavarhoz ja és szilveszterkor házibuli lesz a nyaralónkban szal meg vagy hívva hoz csajokat edig 8 an leszünk kanok és 24 csaj lesz
:) Idén kezdtem a mocizgatást, de már vagy 3 éve várok a dologra, időközben gyakorolgattam, de csak nagy mocikon... lásd: Honda CB1000, Suzuki gsxr1100... Szóval jah... ismerősöknek nem volt kisebb mocijuk, a váltó meg kuplung fogalmakat a gixxeren tanultam, a gáz kiismerését meg inkább a hondán... :)
Azért cbr, mert sok embertől kaptam tanácsnak, hogy mint kezdő moci kiváló. Ezen felül nagyon hondás vagyok Kb. ennyi
Fú! állat!
Nagyon hangulatos :)
Azt hiszem... talán van unokahugom szobájáról kép... Azt érdemes megnézni...
A baldahinról jutott eszembe...
Olyan a szobája, mint egy játékbolt, amibe aludni lehet
Elkényeztetett kis vakarcs, de azért fain kölyök.... Állandóan kérdezi, hogy mikor viszem mocizni, dehát 5 éves...
Hát elég sokat volt esőbe hazsnálni nem egyzser szar rávan kötve blokra a kosz meg a kipura égve szal magasnyomású aztán akkor lehet bezsélni a sprayről. Szal a motrblok homokfuvot éppen.
Hát én még nem oylan 5-10 fokig még gyuro neki. De téli elrakás nálam nagyon nem lesz idén. Full retek meg minden de hát ez van nagy dlog nem fogok 0 fokba motorot mosni az tuti. CSak arréb tolom majd aztán alszik egy fedet helyen a jó idő eljöveteléig.
Az érzés kölcsönös, én a pleximet kaptam le a cicán, hogy alaposan megtiszítsam, és megtaláltam az egyetlen műanyagcsavart a motoron, amit siekrült beletörnöm, hát bontanom kellett az egész fejidomot... harakiri volt, nem cbr felépítés
Én mentem bementem edzésre meg haza 22 km. Egyzser ugy megcsusztam még hideg volt a motor ösze vissza dadogot aztán hirtelen elindult kanyarba aztán majdnem toltam egy oylam madmax kört hogy ejha de sikerült megfogni.
Az ízott meg ugy tudod kiszedni a tokbol h lenyomod majd elkezded asszem balra csavarni, de nem kell sokkat utána, meg engeded h magátol kiemelkedjen a tokbol!
Úgyhogy gyerünk, tessék lemosni!