Köszi az infot, egyébként még csak tervezem hogy megveszem a gépet, már ugyan kinéztem, de még nicns egybe a ZS. HA tudtok esetleg vevőt van egy Körlámpás NSR-em 180ért műszakis jó állapotban. Meg még a biztosítót várom mert 2 hónapja balesetem volt és a saját nsr-em az öszetört. :( De nem az az eladó megnyugtatásképp, az enyémet még ki se jött lefényképezni a biztosító. De remélem még decemberben meg tudom venni a kis cöböröt.
Ja azt elfelejtettem kérdezni hogy tud-e valaki olyan oldalt ahol sportlábtartót tudok venni a cbr-re mert ez a gyári 1 rakás szar baszot gyorsan leér és már szará van kopva
Hali Péter figy az én mocim is német országból lett hozva és 80at ment bevittem a hondához és a szívótorokban volt a folytás nem az elektronikában 4000ft ért megcsinálták ne hogy az elektronikályát basztasátok mert könyű elbaszni
nemá Doky eladtad a cbr-t? pedig már elkezdtük szervezni 1 tavaszi rabócsi ring-es pályázást és hívni akartalak de egy ilyen gépnek kicsi lessz az a pálya:
Akkor durva bulikat tarthatsz otthon, ha még egy kómódra is bukógomba kell:)
Voltam eccer házavató bulin, ami kissé elfajult, ahogy mesélték,az emeletet kompeletten ujra kellett festeni:)Én akkor vettem lécet, amikor egy arc, egy csajnak be akarta mutatni, hogy kell egy vörösbort dugóhúzó nélkül kinyitni.Ütögette a falhoz a plack talpát, mondván, hogy akkor kijön a dugó. A dugó bentmaradt, a palack meg eltört, a vörösbor meg rá a frissen festett falra. Ekkor éreztem úgy, hogy ebben nekem nem kellene résztvennem:)
A gyári elektronika mintaként szolgálhat egy profi elektronika szerelőnek, akit egy rekesz sörért és némi pénzért megkérünk arra, hogy csinálja meg nekünk ennek az elektronikának a mását, leszabályzókör nélkül.
Igen? Nekem azt mondták német belpiacos és 80nál többet nem megy, de akkor ha ez így megoldható az jó. Eladósorban van a gép és lehet megveszem. Ezen akkor végülis nem kell kicserélni semmit, csak bele kell piszkálni?
Meglehet oldani , de elég érdekesen hangzik h csak 80-at menyen ha csak nem smk jogsival vezetik és amiatt lett lefolytva! Valoszinüleg elektronikájával van lebutitva egy rendes motorszerelöt megbizol vele mondjuk egy láda sörért akkor megcsinálja!
Meg sok balesetmentes kilómétereket?
Voltam eccer házavató bulin, ami kissé elfajult, ahogy mesélték,az emeletet kompeletten ujra kellett festeni:)Én akkor vettem lécet, amikor egy arc, egy csajnak be akarta mutatni, hogy kell egy vörösbort dugóhúzó nélkül kinyitni.Ütögette a falhoz a plack talpát, mondván, hogy akkor kijön a dugó. A dugó bentmaradt, a palack meg eltört, a vörösbor meg rá a frissen festett falra. Ekkor éreztem úgy, hogy ebben nekem nem kellene résztvennem:)