Én is ma voltam kinnt utoljára. Legalábbis én 10 fok alatt nem megyek ki motorozni. Mondjuk harisnya, térdvédő, farmer, felül meg póló 2 pulcsi + kabát volt rajtam, de nem fáztam...csak az újjaim...
na srácok! bőroveráll! alatta hosszúujjú póló, és 40 perc alatt megjártam csepel-kőbányát oda vissza. csak a szemem fázott, mert a sötétben nem láttam ki a plexin ugyhogy nyitott plekóval mentem. akkor mondom, hogy hodeg van, amikor már télleg csúszik a slick
Én még a vastag bőrkesztyűm alá is felveszek egy vékony kis kesztyűt úgy a tuti
nah meg 2 zokni, nadrág alá is még1 plusz réteg meg kendő plusz termo béléses bőrkabát azalá pedig polár pulcsi
hát tegnap még elég volt a harisnya+farmer de sajna ennek a korszaknak má vége...asszem mostmár bőrszerkó nélkül sehova (kabát +kesztyű mindig rajtam van)
Jó neked h nem fáztál! Én meg nyáron dolgoztam a Újpesten az ívóvízkutakban 3-4 szárazruha plusz a vizáló viking ruha és széjel fagytam 3 órán keresztül amelett h rohadtul nem láttam semit és emelett kis korom otta búvárkodom és 3 évig Búváruszó voltam ami nem csak azt jelenti h az uszodában kökemyényen usztam hannem a kökemény hideg horgász és bánya tavakba tájolási versenyeken részt vettem és emiatt hamar megérzem a hiddeget, akki ezt nem érte átt annak ez süket szöveg ugy h nem is folytatom!
Te motoroz nyugodtan ha nem fázol részemröl szerintem vége a szezonak sajnos!
Oldpiet,
tudod, nyáron volt egy gyűrűtörésem, Összeraktuk vertex dugóval, épp bejárattam (elég módszeresen), a bejáratás után 200kmel megint megakadt alattam. Ez most volt 1,5 hónapja, azóta nem történt semmi. Valószínű hogy megint gyűrűtörés, mostanában mindenkinek széthullott, aki vertex dugót rakott bele! 2 napja szerelőnél van a gép, a héten kiderült mennyire úszta meg a henger, aztán majd szépen felépül a gép, és járathatom befele megint 1500kmig Egyébként volt plusz olaj a tankba is meg minden!
CBReseknek bocsi az offért!
Száguldozó!
fel kell öltözni, nem rinyálni :)) Én most motorozgattam eleget hidegben (csináltam a jogsit), a bőrgatyában nem fázott a térdem, felülre meg thermopóló, na meg kendő a nyakba. A kesztyű a kritikus, abból kell valami tuti! Egyébként volt h 4órát folyamatosan mentem 0-3 fokban, és képzeld nem fáztam :)
hülye vagy? minek? nem lesz itt akkora tél :) ha meg igen, az se lényeg.
Na mind1, ha egyszer készlesz az apriliám, én tuti -20ban is járatni fogom :pppp majd motorozok helyetted is!
Holnaptol jön a hidegforint még d.u. sem lesz 10foknál magasabb a hőmérséklet és ez egész hétre vonatkozik reggelente pedig már majdnem fagyok lesznek, asszem lassan lehúzhatjuk a rolót
egyébként én csak teli szoktam tankolni és hetente járatni 10 percet egyhelyben a ház elött ha nem használom.
nah meg 2 zokni, nadrág alá is még1 plusz réteg meg kendő plusz termo béléses bőrkabát azalá pedig polár pulcsi
Te motoroz nyugodtan ha nem fázol részemröl szerintem vége a szezonak sajnos!
tudod, nyáron volt egy gyűrűtörésem, Összeraktuk vertex dugóval, épp bejárattam (elég módszeresen), a bejáratás után 200kmel megint megakadt alattam. Ez most volt 1,5 hónapja, azóta nem történt semmi. Valószínű hogy megint gyűrűtörés, mostanában mindenkinek széthullott, aki vertex dugót rakott bele! 2 napja szerelőnél van a gép, a héten kiderült mennyire úszta meg a henger, aztán majd szépen felépül a gép, és járathatom befele megint 1500kmig Egyébként volt plusz olaj a tankba is meg minden!
CBReseknek bocsi az offért!
Száguldozó!
fel kell öltözni, nem rinyálni :)) Én most motorozgattam eleget hidegben (csináltam a jogsit), a bőrgatyában nem fázott a térdem, felülre meg thermopóló, na meg kendő a nyakba. A kesztyű a kritikus, abból kell valami tuti! Egyébként volt h 4órát folyamatosan mentem 0-3 fokban, és képzeld nem fáztam :)
Bocs de ritkán olvasom eme topicot, de a Te sorsod érdekel
Na mind1, ha egyszer készlesz az apriliám, én tuti -20ban is járatni fogom :pppp majd motorozok helyetted is!
Faubelel jó kis csatát vivtak, emlékeztet egy Rocky vs. Száguldozó csatára a kakucsringen!
Nem ismerös valahonnan Rocky?
Nagyon nagyon durva futam volt. Mit össze lökdösték egymást a Faubel-lel