osztod itt az észt látatlnaba hogy én meg Dan nem tudunk vezetni ! mire alapozod ezen állitásodat ? elmondanád? attól hogy járogatsz pályára azt hiszed te vagy a Jani? szed ez kit hat 7 , 8 meg?
ne legyen ilyen de hidd el ha tényleg nekimész akkor már félni fogsz!
amig nekem is csak majdnem baleseteim voltak addig engem is csak felpörgetett a dolog de amikor kifejeltem egy kalibra alól a kipuffot utána már más lett a dolog....
ah egy kocsi áll egy kereszteződésbe állandóan azt látom hogy fordul ki elém mint a kalibra
remélem nem tudod meg milyen érzés ez bár mint mondják kétféle motoros van ! Aki már borult meg aki fog
Én tényleg nem félek pedig volt pár szitunk amikor majdnem csokoloztunk kocsival,de hazudnék ha azt mondanám egy baleset után nem lenne bennem félelem.Én a mai napig azt vallom nem a haláltól kell félni hanem attól hogy hogyan halsz meg.Apukámat végig néztem ahogy a rák végzett vele és inkább hidjétek el csapodjak neki valaminek frontálisan minthogy arra kérjek valakit szúrjon le mert annyira szenvedek.
én tegnap jöttem haza zuhógó esőbbe én is picit fékeztem nem csúsztam meg utána picit erősebbet és megcsúszot.... nem nagyon a gumin múlik esőbe. a gumin is de inkáb lasaban kell meni és akkor nem kell nagyot fékezni.
huzz a gecibe és ott okoskodj nem veszed észre hogy senki sem kiváncsi rád
ne legyen ilyen de hidd el ha tényleg nekimész akkor már félni fogsz!
amig nekem is csak majdnem baleseteim voltak addig engem is csak felpörgetett a dolog de amikor kifejeltem egy kalibra alól a kipuffot utána már más lett a dolog....
ah egy kocsi áll egy kereszteződésbe állandóan azt látom hogy fordul ki elém mint a kalibra
remélem nem tudod meg milyen érzés ez bár mint mondják kétféle motoros van ! Aki már borult meg aki fog
mind1 a lényeg hogy náluk van csak fekete!
remélem sikerült segitenem
de bemész egy motorosboltba és adnak neked! max 2 hetet kell várni
remélem majd jól pofáraesel egyszer te is és akkor majd rólad is el lehet mondani hgoy tehestségtelen pöcs vagy
mondom hogy egy újamat tettem rá a fékre, éphogy csak lassítani akartam, de nem lassúlt hanem csúszott