Nekem a fekete-fehér és a fekete-piros változatok tetszenek, de még élőben nem láttam az előbbit, az utóbbiról tudom, hogy csodaszép, volt alkalmam megcsodálni itt a fehérvári Motorcenterben... viszont a fekete-fehér egyéb szempontból jobban passzol az imidzsemhez szóval ha azt is épp olyan szépnek találom, ő a legesélyesebb. (Ha csak nem szeretek bele közben valami 250-es gépbe, amit itt és máshol is többen tanácsolnak...)
köszönöm!hát remélem hamar megszokom!csak még nem tok sehova menni vele!:(:(még nem küldték ki a jogsim!:(:(:( amugy van fenn róla 1 kép az adatlapomon!
a jobb első lámpámba megszakadt a wolfrám szál igy általában nem világit a lámpa de ha rácsapok egyet akkor öszeér és elkezd világitani! (kb 4 napja iylen) tegnap meg motoroztam este és látom minden nagyon apró kis uthibánál világit aztán a következőnél kialszik
kb 4 napja járok igy hogy mindenkire kacsintgat a motorom de csak most vettem észre
Jaja lecserélem, reményeim szerint nem soká lesz vmi endúróm vagy supermotom, de valószínűleg ez átfog csúszni jövőre . Drz 400 gondoltam v vmi hasonlóra.
Aha velünk, csak nem vettük észre h ott vagytok, Dáviddal találkoztam és ő mondta h ti is voltatok és integettetek a benzinkútnál. Biztos nagyon gyorsan mentünk . Amúgy nekem is tetszik a hangja, az enyémnek is olyasmi, hiába, csak egy ybr
Tényleg, a 2007-esen a fényszórókat is lecserélték... ahhoz esetleg?
Akkor ha látok egy kacsingató motorost te leszel az
a jobb első lámpámba megszakadt a wolfrám szál igy általában nem világit a lámpa de ha rácsapok egyet akkor öszeér és elkezd világitani! (kb 4 napja iylen) tegnap meg motoroztam este és látom minden nagyon apró kis uthibánál világit aztán a következőnél kialszik
kb 4 napja járok igy hogy mindenkire kacsintgat a motorom de csak most vettem észre
Mostmár menni kéne tényleg Füredre, amíg megvan a ybr.
Léri gratula a géphez, vigyázzatok egymásra.
Ugye fekete-fehér, és nem bírsz ellenállni a késztetésnek, hogy megmutasd nekem?