vazz, nem hiszem el mit szívóznak itt összee-vissza jogsival.. bementem peczválba az igazolsáért. megvan, goinod9ltam úgyis közelebb van benézek újbuda okmányirodájába. tudni kell h nálunk zuglóban embertelen időt kell várni várni h sorra juss. vagy kérsz időpontot augusztus végére, vagy reggel 7re mész sorbaállni. na, bemegyek újbudára, 10 perc alatt sorrakerülök, sim ügynek tűnik, mikor kapom a papírt, akkor kérdezem h mi ez a korlátozás az A kategóriám mellett? csaj megnézi, aszongya valami eltíltás. Próbálja intézni meg midnen, de csak nem megy. szép moindom, az már lejárt két hónapja (megint :D ) de ők nem tudják kihúzni hiába járt le csak a zuglóiak. néz rám mérgesen h miért nem mondtam? mondtam én, ám cak a bejáratnál a pultos kislánynak, h én bizoiny nem helyi lakos vagyok, aszongya jólvan idemegide huzzon számot. szal mikor kiderült h nem helyi hüjjjje vagyok húztam vissza zuglóba, ott jogvitás ügyek ablak. egy ember várakozik. másfél óra után be is hívtak. egy percalatt elintéáztem. most döntsem el, h a zuglóiba jövök hajnalba sorbanállni, vagy kockáéztatom h rohamot kap tőlem az újbudai kisasszony ha megint meglát? ja, és állítóal el vannak csúszva a gyártással szal több hét mire kijön a jogsi, ami ugye még messze van,. mivel most el sem tudtam indítani a dolgot. köszönöm hogy az adófizetők pénzét ilyen hatékonyan használják fel. nekem.
Mondjuk én is egy ilyet vadászok most, mert a cicámra kéne vmi jó dobocska, viszont ami a kedvenc márkám a LeoVic, az meg hát hogy is mondjam... khm...
Nah mostmár egy taggal bővült CBR-esek,mert hisz ma hazahoztam a CBR-emet!
Csak 250 km vezettem egyhuzamban!
Üdv mindenkinek!