fúú nem hiszem hog fog menni :)
melóba vagyok és az ilyen és effajta "nyalánkságok" levannak tiltva a netemről..
De a motorsportra nem volt eszük a drága jó rendszergizdáinknak
Ez a repsol festés a fény hatására elég fura dolgokon megy át Néha oylan mintha teljesen matt lenne és fakó, ha meg rásüt kissé a nap majdnem kisüti a szemed úgy virít a narancssárga meg a piros....
ja... azt a gyanusitottaknál szokták mondani nem? hogy
Tegnap reggel C.né Piroska és C. Tibor kirabolt egy helyi kocsmát. D. Rezsőné a tulaj elekeseredve emlékszik vissza a történtekre
nem. amugy azért nem irtam ki a teljes nevem, merthát nem szeretem nagyon kiadni magam
hogy tisztába rrakjuk a dolgokat (megint ) kommunkáció és médiatudomány a szakom neve
Tiszta Komédia és a metaforikus hasonlatom pedig arra irányult, hogy azokat teszik képernyőre
akik "tesznek" érte "valamit" amit hivhatunk mikrofonoásnak is :)... szóval értitek..a korrupt világ ..
persze ez nem mindenhol van igy, de előfodul..mindenesetre vicces kis szókapcsolatnak hangzik..
Addíg jó, amíg nem én vagyok a rendszermóókus ott! Hol melózól?
melóba vagyok és az ilyen és effajta "nyalánkságok" levannak tiltva a netemről..
De a motorsportra nem volt eszük a drága jó rendszergizdáinknak
Mellesleg ami a háttérbe van nsr az az én kis NiSeRem volt...
az igazság az hogy enduróval kezdtem.. kis DT-m volt 50es
Jah és van egy tippem miért nem adtál meg msn t talán mert mindenki fel akarna téged venni?
nem, amugy csak a képen pont a 26 db hondás pulcsim egyike volt rajtam, de bördzsekibe motorozom természetesen..
Mellesleg most már mindent értek a "mikrofonos" dologról.
Tegnap reggel C.né Piroska és C. Tibor kirabolt egy helyi kocsmát. D. Rezsőné a tulaj elekeseredve emlékszik vissza a történtekre
nem. amugy azért nem irtam ki a teljes nevem, merthát nem szeretem nagyon kiadni magam
hogy tisztába rrakjuk a dolgokat (megint ) kommunkáció és médiatudomány a szakom neve
Tiszta Komédia és a metaforikus hasonlatom pedig arra irányult, hogy azokat teszik képernyőre
akik "tesznek" érte "valamit" amit hivhatunk mikrofonoásnak is :)... szóval értitek..a korrupt világ ..
persze ez nem mindenhol van igy, de előfodul..mindenesetre vicces kis szókapcsolatnak hangzik..