Na megyek én is mert dolgozok éjjel nappal mert nem esik az ölembe a motor....sajnos
Burkolás a 40fokban emeleten 7től 5ig...nagyon élem a melót....na jó éjt mindnekinek...sziasztok!
az utat nem igazán vágom tavaly nyáron volt és nem én vezettem odafelé mi is zamárdiba szoktunk lenni ha balcsin vagyunk de így névről nem vágom,max látásból
Nem....csak a rendőrség visszaléptetett....sokat hajtottam a suzukival télleg nagyon őrült voltam de csak azért hogy minél hamarabb megszokjam.....na jó azért annyira nem voltam őrült h én is a fókuszban végezzem!
Z3 néztem a képeidet..A gokartos nem véletlkenül siofok keleti végén a táblánál szabadifürdő felé készült? Ahol meg az unokatesód van az meg Zamárdi nem? Ott van egy fasza pizzéria Mauró ismered?
Volt a 125-ös 4T Hondám, amikor ilyen Tarka félék elmentek melettem mindít tettem le a lábam nehogy eldőljek mert azt hittem állok... De epedve vártam a körforgalmakat ahol 8-asban karikáztam a plasztikhuszárok körül! (Nem Tarka)
hehe Nekem mondod mikor elvették a jogsim és a 125ös Suzuki RG(vége 150 a gyorsulás meg eszméletlen na persze egy 125öshöz képest) utána meg el kellett adnom és vennem kellet egy 50es gépet ami egy AF1 futura lett.....kicsit volt szarabb érzés főleg hogy 6 hónapig volt meg a suzka
z3 ÁLMODJ tl-EKRŐL!
Burkolás a 40fokban emeleten 7től 5ig...nagyon élem a melót....na jó éjt mindnekinek...sziasztok!