végsebeségbe fog tudni 190et (km/h) mert ez ilyen csoda csapágy hogy befektetsz xnxi energiát és ő a 2szeresét adja le mert a kettes szorzótábla van belé betáplálva
Ha fogy a póver, a póverszelepen tudsz pumpálni bele Ja és igen, a kerekeken találod őked. Ugyanis ha a kerekek nem forognak, akkor a motor sem húz olyan jól.
Hy!
Nemvagyok járatos a CBR-ekben ezért fordulok hoozátok.........
Kinéztem egy jó kis Cvr 125 R ,4T 04"évjáratú!
Szal az lenne a kérdésem,hogy ezeknek az újabb 4 ütemű CBR-eknek mennyi körül van a végsebességük?
najó csak azért, mert ugynézki eladom a kicsikém Labika. Ugyhogy ha bárkit érdekel nézzen rá a képeim közt.
2005ös, 3500 km, óvtam a naptól is, de be lett járatva rendesen. Kötelezökre elvittem mindre, tényleg makulátlan állapotban van.olyan 650 irányárra gondoltam :D
A keréknek 360 fokot kell tudni forogni, nem tudtaaad?!?
Üdv: Tanár Bácsi
póver of drímsz
2004 és 550 e éert adja!Ez aránylag jó ár?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=66067
jöttek megnézni vmi okosok a Cagviámat ugye az 4T 350 ccm és megkérdi : ez Power szelepes ?
mondom hogyne
amúgy mennyibe van az a CBR amit kinéztél?
Vannak Poweres 4T 125 gépek..........
Deh amúgy mennyit ezsnek 100 km-en?
Nem értem,hogy réggebbi más típusok mennek 170-nel is!
Ez a 140 az 4T miatt van vagy van valami nagyobb folytás bennük?
Nemvagyok járatos a CBR-ekben ezért fordulok hoozátok.........
Kinéztem egy jó kis Cvr 125 R ,4T 04"évjáratú!
Szal az lenne a kérdésem,hogy ezeknek az újabb 4 ütemű CBR-eknek mennyi körül van a végsebességük?
Töröttet kell venni, úgy legalább egyértelmű az állapot
2005ös, 3500 km, óvtam a naptól is, de be lett járatva rendesen. Kötelezökre elvittem mindre, tényleg makulátlan állapotban van.olyan 650 irányárra gondoltam :D
nah ?