Így ahogy mondod Nem akarok félre vezetni itt a fórumon senkit hogy én mekkora motoros vagyok mert az nem én lennék!Csak nagyon motor őrült vagyok,anyám szerint orvoshoz kéne fordulnom Én nem tudok úgy elmenni egy motor mellett hogy ne bámuljam meg!Ha meg motorossal találkozom azt szígorúan meg kell bőgetnem A szobám sem szokványos lány szoba sokan azt hiszik az a bátyám szobája Tele motoros képekkel meg perszemotoros ruha,bukó
ebbe igazad van de még nekem marha sok kilómétert le kell gurulnom hogy egy olyanra ráüljek Persze utasként megoldható.Ha követted a forúmot jogsi most van folyamatba!kurva sokat melózok és így nagyon nehéz
Volt veletek kapcsolatban egy jó sztorim!Bent állt nálatok 2 szépség persze hogy néztem le sem vettem róluk a szemem a munka társaid meg szerintem azt hitték őket bámulom Csak bazsajogtak pedig ha tudtták volna hogy a kicsikék kötöttek le annyira
Jó reggelt neked is!Az msn-hez sajna nemértek de felfoglak hívni motor ügyben csak írd meg mikor jó neked!Én holnap délután rajta leszek a gépen meg még ma egy kicsit
inkább mint a rózsaszínbabás izés bigyók...