Eladó egy (2006.májusi) Honda CBR 125R (Repsol színben), (1000-s szervíz megvolt, azóta kb. 300km-t mentem vele) Puig (füst színű) Racing plexi, ABM fémfékcső szett elől (kék cső és kék fittingek) és mini indexek, természetesen a gyári plexi, fékcső és index is megvan hozzá!
Időhiány miatt adom el! Ha valakit érdekel az írjon vagy hívjon és megbeszéljük a részleteket: mocorgos@hotmail.com vagy 06 20 469 5414
Tudom, hogy keskenyebb, viszont az ára kicsinykét vastagabb és őszintén szólva annyira nem tetszik... Mármint gyönyörű, meg minden, de ha külső alapján böknöm kéne, akkor az enyémet választanám... ...és jelen pillanatban akkor se adnám oda, ha ingyen idehoznának egy újat... Nekem ő a megvalósult álom...
Most lesz egy komoly kérdésem. Az új cbr600 nem tetszik? Mert az sokkkal kisebb mint a Tied! Ültem is rajta, meg keskenyebb az ülése. Ha erről a lábújhegyed leér, akkor ott már a fél talpad lefog! Tényleg alig nagyobb mint egy NSR.
Nemisrosszötlet
Eladó egy (2006.májusi) Honda CBR 125R (Repsol színben), (1000-s szervíz megvolt, azóta kb. 300km-t mentem vele) Puig (füst színű) Racing plexi, ABM fémfékcső szett elől (kék cső és kék fittingek) és mini indexek, természetesen a gyári plexi, fékcső és index is megvan hozzá!
Időhiány miatt adom el! Ha valakit érdekel az írjon vagy hívjon és megbeszéljük a részleteket: mocorgos@hotmail.com vagy 06 20 469 5414
HITEL ÁTVÁLLALÁS is megoldható!
Póstázom a megoldást holnap. 38-as jó lesz?
Nemisrosszötlet