Ha én valaki mögé ülök sose az jár a fejembe hogy lehet nem jövök haza többé.Én teljesen megbízok a vezetőbe és sose volt még halál félelmem Pedig volt egy-két szép szitu
tudom hogy sok barom autós van és vigyázni fogok Csak tényleg engem is az dühitt hogy sokszor tényleg nem a motorosok a hibásak és mégis úgy adják elő hogy szonte mindenről ők tehetnek hiába megy normálisan ha 120-al belerongyol egy autó Egy motorosnak kevesebb a túl élési esélyei
Őt már elég régóta ismerem csak elé sokat csalódttam és tartok egy kicsit a pasiktól De nagyon szép a motorja.Lehet nem sokáig lesz meg mert 1000-re akarja lecserélni
pont igy kapart ma az enyimé is a kabaláson csak én egy nagy emelkedőre akartam felmenni és annyira homokos volt a talaj hogy elásta magát
ne tudd meg mit szenvedtem ott vele mire egyedül kiemeltem belőle úgy hogy közben térdig voltam a homokban
holnap kész a kameratartóm végre és találtam neki egy tök jó helyet is
csak sajna a kamera alján szétment az a menetes szar szóval szigetelőszalagoznom kell majd!
Van vki erre?
nem semmi milyen gecik ott az autósok
ezt a videót nézd meg ! nekem ez a kedvencem innen
pont igy kapart ma az enyimé is a kabaláson csak én egy nagy emelkedőre akartam felmenni és annyira homokos volt a talaj hogy elásta magát
ne tudd meg mit szenvedtem ott vele mire egyedül kiemeltem belőle úgy hogy közben térdig voltam a homokban
szóval független vagyok ha gondolod
csak sajna a kamera alján szétment az a menetes szar szóval szigetelőszalagoznom kell majd!