pontosan....de akárki akármit mond mindig a motoros lesz a hibás és a motoros az rossz ember....én írtam ios a fókusznak mikor volt ez az egész ügy h köszönjük szépen a motorosok nevében h "köcsögnek" állították be őket....pancserek a fókusznál
ezzel most szinte legális lesz a gyilkolás?...szerintem ez se jó megoldás mert akkor majd én is kioltom más életét megkapom a kicsi büntetésem és boldogan élek tovább a családommal....és tudom h rossz ember vagyok de akkor is én a bosszu pártján vok!
Szerintem kicsit higgadjatok... Ez nem vezet sehova...
Ha mondjuk egy hozzátartozóm meghal egy balesetben, akkor nekem jobb attól, ha a baleset okozója is meghal? Ettől talán visszakapom azt, aki nekem fontos? NEM! Csak egy másik család is megnyomorodik lelkileg... Higgyétek el, nehezebb egy életen át cipelni egy lelki terhet, mint odaveszni egy balesetben és annyi...
Aki hibázik, kapja meg a büntetését, de attól senki se lesz előbbre, ha mindenki meghal egy balesetben...
de a BatMoto sem rossz ötlet
Honda CrazyBatmanRacing 125
Ha mondjuk egy hozzátartozóm meghal egy balesetben, akkor nekem jobb attól, ha a baleset okozója is meghal? Ettől talán visszakapom azt, aki nekem fontos? NEM! Csak egy másik család is megnyomorodik lelkileg... Higgyétek el, nehezebb egy életen át cipelni egy lelki terhet, mint odaveszni egy balesetben és annyi...
Aki hibázik, kapja meg a büntetését, de attól senki se lesz előbbre, ha mindenki meghal egy balesetben...