Azért nem gépjárműhitelt írtam mert ahhoz kell kezes. A személyi hitelhez meg már sokszor az nem feltétel. Amúgy persze én is azt mondom hülyeség felvenni de ha én se vettem volna fel akkor még legalább 2 évig csak álmaimba motorozhatnék. Így meg már egy éve motorozok. Szóval te csak gyűjtögess míg én húzom a gázt
A hitellel tényleg vígyázzni kell mert a bankok könnyen csöbbe tudják huzni az embert és onnan utána nagyon nehéz szabadulni ! Inkább gyüjtöges otthon! Persze ez csak egy tanácsom!
Hát egyszer én is érdekesen jártam . Haver mondta milyen jó csajokal lehet megismerkedni a chat.hu oldalon én meg mondom egy probát megér . Regisztrálás után rögtön el is kezdtem ismerkedni egy csajal , aztán 1 hét elteltével megyegyeztünk h küldünk egymásrol képet , amint átt jött a képe rögtön elkeztem szakadni a röhögéstöl ugyanis a mellettünk lévő szomszédcsaj volt az!
látom mindenki be van gurulózva, nagy az öröm és a boldogság.
mielőtt netes szerelembe bonyolódnátok, azért mutassatok 1másnak képet, nehogy csalódás legyen a vége.
amúgymeg tökre örülök hogy ilyen kedves a hangnem itt ,félre ne értsetek nem akarok rosszat.
Nem rosszból mondom, de ha rám halgacc, akkor inkább gyűjtesz, mint behitelezel! Ha nem sürgős várj 1 kicsit! Tapasztalat! Nekem a tanulmányaim vannak sokban...szal nekem sincs lém mocira, addig én is szeretnék 1 kisebbet, de ez más tészta...
zol2891! Tudod mi az a személyi hitel? Akkor ha már ennyire udvarolgacc, akkor gépjárműhitelt ajánlj!
Az a gond hogy nem rég csesztetett a fönököm hogy menjek el szakács tanfolyamra,de gazdaságtanból meghúztak és most lesz a pótvizsgám!De eddig csak munka vállalói kiskönyvel dolgoztam mert szakácsként akar bejelenteni.Úgy meg nem igazán adnak arra nekem hitelt!
ilyennel nem szoktam viccelni!Most olyan cbr-t hajtok aminek át lehetne vállalni a részletét.Esetleg megunta valaki mert kicsinek tartja.Én sajna több okból nem vehetek még de hosszú nem ezzel akarlak untatni!
én nekem meg most 1 órája van barátnőm úgy télleg most msnen dumálunk mert 9re haza kellett vinnem
mielőtt netes szerelembe bonyolódnátok, azért mutassatok 1másnak képet, nehogy csalódás legyen a vége.
amúgymeg tökre örülök hogy ilyen kedves a hangnem itt ,félre ne értsetek nem akarok rosszat.
puszi mindenkinek
Nem rosszból mondom, de ha rám halgacc, akkor inkább gyűjtesz, mint behitelezel! Ha nem sürgős várj 1 kicsit! Tapasztalat! Nekem a tanulmányaim vannak sokban...szal nekem sincs lém mocira, addig én is szeretnék 1 kisebbet, de ez más tészta...
zol2891! Tudod mi az a személyi hitel? Akkor ha már ennyire udvarolgacc, akkor gépjárműhitelt ajánlj!
Balu