Model: Gilera DNA 180
Year: 2002
Category: Scooter
Rating: 68.8 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
Engine and transmission
Displacement: 182.00 ccm (11.11 cubic inches)
Engine type: Single cylinder
Stroke: 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starter: Electric
Cooling system: Liquid
Physical measures
Dry weight: 125.0 kg (275.6 pounds)
Seat height: 780 mm (30.7 inches) If adjustable, lowest setting.
Chassis and dimensions
Front tyre dimensions: 120/70-14
Rear tyre dimensions: 140/60-14
Front brakes: Single disc
Front brakes diameter: 240 mm (9.4 inches)
Rear brakes: Single disc
Rear brakes diameter: 240 mm (9.4 inches)
Jó akJó öreg akkor nézd meg a 2004-es Motorkatalógust (Motorrevü kiadás) a 2005-ösben is említik mivel akkor szűnt meg . De párhuzamosan kapható volt a négyüteműekkel............
Ember!!!!! TE hol élsz?? Runner blokkba nem megy bele a 14-es kerék. Tehát már ígysem lehet runner blokk. Amúgy sohasem volt 180-as 2t DNA!! 2004-ig volt 125,180 4t,, annak befejezték a gyártását és most van 2t 50,, és ennyi!
eloszor allitsak meg az oserdok kiirtasat,meg a nagy gyarak kemenyet.
egy 2T-es robogo sosem fog annyit szennyezni egesz eleteben,mint egy gyar 1 het alatt.
Én nem tartom rossznak mondjuk költöttem rá eleget de nagyon zsír most brutál hangja van
jól megy. Hát igen a fogyasztás...... Városi 10+++ Amugy országúton 7-9 között öblöget a nagy szórás egyenes arányosságban van a power nyitvatartásának idejével.. A rekordom 6,8 körül de az nuku város csak országút kb 6800 fordulaton ekkor 100-at megy (bejáratós volt a drága).. Rohadt szervízigényes (melyik 125 ös versenymotor nem az?) csak a legjobb olaj mehet bele meg minimum 98benya. Amúgy nagyon jó mert kevés van belőle így mindig megnéznek vele..
csak az ott lévő adatok alapján írtam
amúgy egész érdekes lehet ez a dna