1. én ezt megértem meg alá írom télleg szép hangja van a cbrnek
2. én nem feszengeni veszem a mocit meg hogy ki a gyorsabb ha nem hogy a hétvégeken egy kellemeset tudjak vele motrozni
Hát jó mindenkinek másra gobog!!!! NEkem nem ara kell motor hogy hogy feszengjek meg hogy kié a gyorsabb!! Hanem hogy mindig tudjam hasznáálni és hát hosszútávon megyek veel egy pciit ezért is kéne 4 üteműű !!!! de mindenkinek más doromból!! Nekem a 4 üteműek dorombolnak:P
hát mert 50-esbe szar a 4t VAgy ha te tudsz jót szoljál!!
Jó de nekem teccik a cbr hagja az a lényeg! MEg ha már 1245 akkor már 4t!! Nyomatékossab a 2-ütemű erősseb meg minden de azért nekem a 4-t jön be!!
Hát hülyeség lecserélni egy cbr-ert!!!! Fél milval drgább minden 125-ős!!! Aztán leeht bele gyári tuning cucukat kapni!!!! CSak venni kell rá előtte egy 130 hátsógumit hátra meg előre is vastagabbat!!!! NEm érdemes lecserélni szerintem!! JÓ az a motor 125-be meg kinek kéne egy turbozoot robogó hangú 2-ütemü gép???
én nem szeretek úgy motrozni mint a chopperesek hogy 40nél elalszom
2. én nem feszengeni veszem a mocit meg hogy ki a gyorsabb ha nem hogy a hétvégeken egy kellemeset tudjak vele motrozni
Jó de nekem teccik a cbr hagja az a lényeg! MEg ha már 1245 akkor már 4t!! Nyomatékossab a 2-ütemű erősseb meg minden de azért nekem a 4-t jön be!!
Meg hát persze leteszem az A jogsit!