Hát én nemtom te milyen cbr-el gyorsultál, de nemhiszem hogy az az etz legyorsulná. Véletlenül nem egy 50es motor volt . Lehet csak elnézted a márkáját .
szerintem is jó hogy van CBR kupa mert még egy 125ös versenygéppel /2t/ is durva lenne kezdeni!szerintem nagyon jó!bár én inkább gokartoznék./azt talűán engednék...pályamotorozás kizárva egyenlőre/
Hello.
Már bocsi de nemtom h mit akartok ezzel a CRR-el. Tény h kurvasok van belőle és az is h jobban megy a többi hasonló árú 125-ösnél. DE
CBR-kupa????
Komolyan mondom ez már nevetséges. Jelzem sztem. Attól még h bevan idomozva nem supersport!!!! Nemrég vettem egy ETZ-t, és ma volt szerencsém gyorsulni egy CBR-el. Hát mitmondjak. Sztem nem jobb 600.000-rel. 100-ig körülbelül egyformán mentünk.
Én nem akarlak megbántani titeket, de nekünk-nektek (16-17 éveseknek) (aki meg ennél idősebb és ezt a motort veszi annál baj van) pont elég tanulómotornak ez a vas. De CBR-kupa meg hasonlók. Csak próbáljátok utánozni a "nagyokat".
Az RS kupában viszont lehet saját motorral menni!!! Én egész évben Windsurfer-ért szorítottam végül negyedik lett összetettben. De az is igaz hogy ott már elég keményen küldik a srácok.
Azért meg főleg tartanék a dologtól mert még páylán sose voltam, és mindig figyelni mikor érnek be.Meg itt a p.ringen is mindenki megy mint állat, mert pályacsócsot akarnak dönteni ez érthető, ezért tartok attol hogy egyedül csak úgy az ezresek közé.
hát, igen, kurva sok pénz kéne hozzá, nekem ezért sem mgy. viszont ha meglesz utcára a vasam, akkor biztos hogy 7 nél többször fogok vele menni pályázni!!!
De gondolom ebbe benn van az is hogy esetleg felfedeznek, és akkor nagy dolgok jönnek.
Hát mindenesetre ki kéne próbálni, meg utcára is kéne egy cbr, de ez így nem megoldható, sok pénz kéne ahhoz.
És csak jelzem hogy 17 paci az etko.
Azért furcsállom, hogy épp te szóltál hozzá elsőnek -és így- mert neked még nem is CBR-ed van.
Már bocsi de nemtom h mit akartok ezzel a CRR-el. Tény h kurvasok van belőle és az is h jobban megy a többi hasonló árú 125-ösnél. DE
CBR-kupa????
Komolyan mondom ez már nevetséges. Jelzem sztem. Attól még h bevan idomozva nem supersport!!!! Nemrég vettem egy ETZ-t, és ma volt szerencsém gyorsulni egy CBR-el. Hát mitmondjak. Sztem nem jobb 600.000-rel. 100-ig körülbelül egyformán mentünk.
Én nem akarlak megbántani titeket, de nekünk-nektek (16-17 éveseknek) (aki meg ennél idősebb és ezt a motort veszi annál baj van) pont elég tanulómotornak ez a vas. De CBR-kupa meg hasonlók. Csak próbáljátok utánozni a "nagyokat".
Én meg nem hiszem hogy felmernék vele menni pályára, mert sztem ott az 1000-ekkel letolnának.
de a válasz: van
Hát mindenesetre ki kéne próbálni, meg utcára is kéne egy cbr, de ez így nem megoldható, sok pénz kéne ahhoz.