hmm ugy néz ki én már eltettem a cbr-t nálunk elkezdett esni szar idö is van télen meg a cbr-t nem fogom használni,nem akarom h hot rozsda legyen nem tud vki olcson 120-130-as gumit?
hát igen nem tudom mit akartok. piros lámpánál ugy állni hogy nem kell lerakni a lábad vagy mit az enyémen sincs vastagabb gumi 120 130 nál és nem is kellene vékonyabb gumival könnyebb mozogni
minek akartok mindenképp nagyobb gumit feleröltetni? ha lenne értelme akkor azzal adták volna. bazz ez oyan mintha én kitalálnám h 190es gumit rakok a gépre mert miyen jól néz ki egy gixxeren...
Szal jó a 130as gumi hátulra? : ) És az 70es vagy 80as? Mert én is szeretnék rá venni egyet tavasszal :$ A gyári hátsó 100/80ast pedig rá lehet tetetni az első kerékre, ugye?? Köszi : )
11 volt a K&N (9 a gyári)
a 14-es fogaskerék pedig nagyom királyságos de azt igazából számszerű adatokkal nem tudom kifejezni hogy mennyire nekem bejön.
komoly a K&n légszürő. menyi volt ?
te a 14-es fogaskerék menyiben változtatt a menet teljesitményen.
te a szerinted egy 520 o-ring láncszett elfér a cbr 125-ön?
az kicsit vastagab mint a gyári 428-as DiD.
na csá
új 125-ös Honda Varadero!!!
Felismeritek az első-lámpáját?
Biztos maradt raktáron belőle és mivel a CBR új lámpákat kap ezért muszáj volt valahol máshol elsütni őket
Csak mi vagyunk ilyen szerencsések vagy másokat is súlyt az égi áldás???
Nekem is van egy eladó K&N luftfilterem bontatlan, 10be odaadom, mert nekem majdnem sajnos nsrem lett
a 14-es fogaskerék pedig nagyom királyságos de azt igazából számszerű adatokkal nem tudom kifejezni hogy mennyire nekem bejön.
komoly a K&n légszürő. menyi volt ?
te a 14-es fogaskerék menyiben változtatt a menet teljesitményen.
te a szerinted egy 520 o-ring láncszett elfér a cbr 125-ön?
az kicsit vastagab mint a gyári 428-as DiD.
na csá
Felismeritek az első-lámpáját?
Biztos maradt raktáron belőle és mivel a CBR új lámpákat kap ezért muszáj volt valahol máshol elsütni őket
és nem illik másokat kritizálni Dávid
Ilyen idősen megtanulhatnál már írni igazán
Szégyelld magad Józsi!
gportal.hu/portal/kistuning/